most nézem angliában (usában macerás vám stb..) 11e gbp az alaára,itthon 4.5 m . f@sza ...1 milla akárhogy is számolom...
most nézem angliában (usában macerás vám stb..) 11e gbp az alaára,itthon 4.5 m . f@sza ...1 milla akárhogy is számolom...
A Rocker C a király, de mivel az előbb sem tudtam kipiszkálni a **** törött csapágy házát a felniből, ezért NO Harley! :-)
Jogos ...
:)
így van. ezen pl simán eltöltenék pár nyarat:-)ha Harley ha nem...
http://static.pagenstecher.de/uploads/3/31/318/3189/153290-14824.jpg
;)
Az épített dolgok mindíg kivételt képeznek, kedves uram ...
Ezek szerint van olyan amerikai vas, amire azért maga is felülne egy csajozás erejéig.. :-)
Ha már ide is be teccett nézni, tessék érdemben is hozzászólni! :-) Pl mi a vélemény erről a rondaságról (Én egy 200-220 kg VFR 800 utódot vártam V5 motorral)
http://totalbike.hu/hirek/2009/10/08/mindenki_a_hondat_akarja/
Nyugodtan át lehet tolni a piros biciglit az autósba is ...
Oda minden belsőégésű (és egyéb) motorral hajtott járművel behjathattok ...
:)
Nekem jó tíz éve volt egy BMW 635 Csi-m, nekem az volt a szerelem. Fordított kézi váltó, full, s sosem volt semmi baja. Egy Alpina biturbósra azért még lecsapnék, de azokat aranyáron mérik..
Én is, de arra gondoltam, h ez motoros topik, s esetleg vkinek föltűnhet a sok autós téma. Még szerencse, h én vok a moderátor.. :-)
Az nem lehet, hanem egészen biztos.
EYP-414 volt a rendszama,912. darab volt.
Lupisé volt.
Hamar leértem vele Peströl....
Porsche 911 (még a léghűtéses,ucccsó szériás)és BMW B10 Alpina Biturbo hoz volt idáig szerencsém,de a Corvette kellően nyers,szinte bitalapon működik 0 és tőgáz az 1,nincs turbolyuk,felpörgés,egyből büntet :D
Józsi én tudom :D,nagy kincs volt az akkor is,sorszámozott példány mindegyik,Kiskunhalason láttam egyszer kétszer anno,az lehet pont Te voltál,mintha említettél volna vmit hogy ruhaiparban is érdekeltséged volt Levi's mellett...
Már sokan tudják, de lehet, hogy ti még nem.
Volt egy Lotus Omegám.
Alapból 370le, de Én chip tuningoltam, így, 512le-ig tudta mérni a próbapad, tovább nem merték nyüstölni, féltették.....a padot.
850n/m nyomaték járt a pacikhoz.....
Akkoriban, az F1-kocsiknak volt ilyen nyomatéka....
Szerk:
gyorsultam egyszer egy motorossal, nem ismertem a motort, persze jobban gyorsult, de a következő lámpánál azt mondta, kocsi, utána még így nem jött.....
persze motor az motor, ha kocsiba van ha motorba, de én is jobban élvezem a 2 keréken való menetelt. Én csak 120 lovassal mentem eddig, de ami késik nem múlik...
Persze az UAZ-t kivéve:DD
Én még vhogy nem mentem olyan brutális géppel, amire azt mondtam volna, h ez igen! Mentem már kismotoros M3-as E36 BMW-vel (286 ló, kézi váltó), Jaguar XKR-el (400 ló, aut), meg nemrég vittek egy Maserati Biturbo-val (360 ló, aut). Ezek mind nagyon gyorsak voltak, de kb úgy, mint egy 100 Le-s motor. Az a "húbazdmeg" érzés nem volt, mint a mociknál 150 ló felett.
Jah, úgy döntöttem, h mivel a kocsikban is van motor, ezért nincs helye a moderálásnak.. :-)
Lehet még a BBC-be is benne lettetek volna:DD, na jólvan azért még irigyellek na:)
Nekem az UAZ sajnos beázik most, valamit ki kell találjak. Nem fér be a garázsba mert túl magas. Ezt elqrtam, mint Fecó:D
Pedig 2400-as ruszki motor, alig eszik valamit :DD Jó kis gép...