Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#139561 Kriszti@n Előzmény: #139556

most nézem angliában (usában macerás vám stb..) 11e gbp az alaára,itthon 4.5 m . f@sza ...1 milla akárhogy is számolom...

#139556 KawaBazsy Előzmény: #139542

A Rocker C a király, de mivel az előbb sem tudtam kipiszkálni a **** törött csapágy házát a felniből, ezért NO Harley! :-)

#138208 KawaBazsy Előzmény: #138202

Ezek szerint van olyan amerikai vas, amire azért maga is felülne egy csajozás erejéig.. :-)

#138194 GáborGábor Előzmény: #138190

Nyugodtan át lehet tolni a piros biciglit az autósba is ...

Oda minden belsőégésű (és egyéb) motorral hajtott járművel behjathattok ...

:)

#138190 KawaBazsy Előzmény: #138180

Nekem jó tíz éve volt egy BMW 635 Csi-m, nekem az volt a szerelem. Fordított kézi váltó, full, s sosem volt semmi baja. Egy Alpina biturbósra azért még lecsapnék, de azokat aranyáron mérik..

#138188 KawaBazsy Előzmény: #138177

Én is, de arra gondoltam, h ez motoros topik, s esetleg vkinek föltűnhet a sok autós téma. Még szerencse, h én vok a moderátor.. :-)

#138186 hosszhuszár Előzmény: #138184

Az nem lehet, hanem egészen biztos.

EYP-414 volt a rendszama,912. darab volt.

Lupisé volt.

Hamar leértem vele Peströl....

#138184 Waszeitung Előzmény: #138172

Porsche 911 (még a léghűtéses,ucccsó szériás)és BMW B10 Alpina Biturbo hoz volt idáig szerencsém,de a Corvette kellően nyers,szinte bitalapon működik 0 és tőgáz az 1,nincs turbolyuk,felpörgés,egyből büntet :D

Józsi én tudom :D,nagy kincs volt az akkor is,sorszámozott példány mindegyik,Kiskunhalason láttam egyszer kétszer anno,az lehet pont Te voltál,mintha említettél volna vmit hogy ruhaiparban is érdekeltséged volt Levi's mellett...

#138180 hosszhuszár Előzmény: #138172

Már sokan tudják, de lehet, hogy ti még nem.

Volt egy Lotus Omegám.

Alapból 370le, de Én chip tuningoltam, így, 512le-ig tudta mérni a próbapad, tovább nem merték nyüstölni, féltették.....a padot.

850n/m nyomaték járt a pacikhoz.....

Akkoriban, az F1-kocsiknak volt ilyen nyomatéka....

Szerk:

gyorsultam egyszer egy motorossal, nem ismertem a motort, persze jobban gyorsult, de a következő lámpánál azt mondta, kocsi, utána még így nem jött.....

#138177 kerikoma Előzmény: #138172

persze motor az motor, ha kocsiba van ha motorba, de én is jobban élvezem a 2 keréken való menetelt. Én csak 120 lovassal mentem eddig, de ami késik nem múlik...

Persze az UAZ-t kivéve:DD

#138172 KawaBazsy Előzmény: #138158

Én még vhogy nem mentem olyan brutális géppel, amire azt mondtam volna, h ez igen! Mentem már kismotoros M3-as E36 BMW-vel (286 ló, kézi váltó), Jaguar XKR-el (400 ló, aut), meg nemrég vittek egy Maserati Biturbo-val (360 ló, aut). Ezek mind nagyon gyorsak voltak, de kb úgy, mint egy 100 Le-s motor. Az a "húbazdmeg" érzés nem volt, mint a mociknál 150 ló felett.

Jah, úgy döntöttem, h mivel a kocsikban is van motor, ezért nincs helye a moderálásnak.. :-)

#138163 kerikoma Előzmény: #138158

Lehet még a BBC-be is benne lettetek volna:DD, na jólvan azért még irigyellek na:)

Nekem az UAZ sajnos beázik most, valamit ki kell találjak. Nem fér be a garázsba mert túl magas. Ezt elqrtam, mint Fecó:D

Pedig 2400-as ruszki motor, alig eszik valamit :DD Jó kis gép...