Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: short állomány

#13813 Kissherceg Előzmény: #13810

:)) sajna tényleg úgy látszik, hogy osztalék sztorit egy jó kiszállóra használják fel... Ettől függetlenül, ha megindul venni kell, mert venni jóóó! :)

Nem csak Te vársz benne duplázást, de lassan olyan árfolyam szintekhez jutunk, hogy még az is elképzelhető lesz :)

#13810 JP Előzmény: #13576

Visszatérve erre a hsz-edre, herceg, újra csak ismételgetni tudom magam: Egyre jobban hiszem azt, hogy osztalékot is azért fizetnek, hogy legyen valami támasza , meg kereslete ennek a papirnak, és ezáltal jobban szórhasák. Már több mint négy éve árfolyamduplázást várok benne :-))

#13799 rbbj11 Előzmény: #13797

mindenesetre 500 fölött nekem már nem kell telo, van elég. majd esetleg 500 alatt

#13793 rbbj11 Előzmény: #13791

sztem is jó srác, épp ezért feltételeztem, h. mindig az inverzét csinálja...és nem akar dicskedni álllandóan a nyerőkkel, ezért inkább felveszi a kis sajnálni való peches szerepét, aki viszont hogy mégis segítsen a többieknek, gyakran beírja, minek kell az inverzét csinálni...vhogy ez a teória állt össze nekem :)

de ha nem igy van, akkor nem igy van

#13791 Kissherceg Előzmény: #13789

Nem kereskedek matgab alapján tény, múltkor pont nyert, megszivatott:))

Nem béna, csak van ideje, bukót kiüli nyerőbe megy eladja, ez a taktikája, ha jól tudom. Beírja mindig a poziját, Én személyesen ismerem, nagyon korrekt ember, jó srác. Amit beír tényleg azt csinálja, hihetetlen, de igaz.

#13789 rbbj11 Előzmény: #13777

ebben te sem hihetsz komolyan...

1. nem láttam még szinte soha, hogy egy megindult irány előtt beírta volna a poziját. Inkább utólag írja, hogy neki ez még az persze volt

2. Amikor nem igy van, akkor is nagyon jó a találati aránya. De nem azért, mert ilyen béna, mert akkor 100 nap alatt elfogyott volna a pénze, mint medgyessynek....Hanem azért, mert meg mernék esküdni rá, hogy önmaga inverze. Tehát valójában nem vett, hanem folyamatosan elad telekomot...

#13777 Kissherceg Előzmény: #13775

ez igaz, csak matgab már bizonyított, Én 2006óta figyelem, kész... Bika piacon esést csinált :)

#13775 rbbj11 Előzmény: #13677

továbbra sem kereskedem ilyen alapon. És ezen nem is változtatok. Nem hiszek semmiféle mítoszban. Ha rosszul döntöttem, azt legfeljebb a piac bizonyítja, és nem matgab.

#13705 JP Előzmény: #13576

De sok eső, de sok sár

De sok kislány megcsalt már

Ha még ez az egy megcsal

Megátkozom, hogy meghal

..........................

Matávot csak azzal a tudattal érdemes venni, hogy amellett dolgozni kell....nincs lebzselés !

#13689 Ozzy_ Előzmény: #13650

persze, mert ma cseréltem le otimat erre.

Holnaptól mehet :)

#13674 rbbj11 Előzmény: #13650

nyugis papír ez. Nem a meggazdagodás ppírja. Lassú, de biztos pénz

#13576 Kissherceg Előzmény: #13547

ez a papír olyan fos srácok, hogy minden tulaj exkluzívnak érezheti magát. Nem tudom ki, miért, de iszonyat szórja...

#13641 Rowan Előzmény: #13637

Én napok óta ugrálok ki-be belőle, egy kis aprópénzt hoz :))

mi van a fórummal?