reménytelen napi kereskedésre...
reménytelen napi kereskedésre...
:)) sajna tényleg úgy látszik, hogy osztalék sztorit egy jó kiszállóra használják fel... Ettől függetlenül, ha megindul venni kell, mert venni jóóó! :)
Nem csak Te vársz benne duplázást, de lassan olyan árfolyam szintekhez jutunk, hogy még az is elképzelhető lesz :)
Visszatérve erre a hsz-edre, herceg, újra csak ismételgetni tudom magam: Egyre jobban hiszem azt, hogy osztalékot is azért fizetnek, hogy legyen valami támasza , meg kereslete ennek a papirnak, és ezáltal jobban szórhasák. Már több mint négy éve árfolyamduplázást várok benne :-))
Én is kivárok vele kapcsolatban, egyelőre figyelem csak :)
mindenesetre 500 fölött nekem már nem kell telo, van elég. majd esetleg 500 alatt
no majd elmondja, ha berreggel ezen az oldalon :)
sztem is jó srác, épp ezért feltételeztem, h. mindig az inverzét csinálja...és nem akar dicskedni álllandóan a nyerőkkel, ezért inkább felveszi a kis sajnálni való peches szerepét, aki viszont hogy mégis segítsen a többieknek, gyakran beírja, minek kell az inverzét csinálni...vhogy ez a teória állt össze nekem :)
de ha nem igy van, akkor nem igy van
Nem kereskedek matgab alapján tény, múltkor pont nyert, megszivatott:))
Nem béna, csak van ideje, bukót kiüli nyerőbe megy eladja, ez a taktikája, ha jól tudom. Beírja mindig a poziját, Én személyesen ismerem, nagyon korrekt ember, jó srác. Amit beír tényleg azt csinálja, hihetetlen, de igaz.
ebben te sem hihetsz komolyan...
1. nem láttam még szinte soha, hogy egy megindult irány előtt beírta volna a poziját. Inkább utólag írja, hogy neki ez még az persze volt
2. Amikor nem igy van, akkor is nagyon jó a találati aránya. De nem azért, mert ilyen béna, mert akkor 100 nap alatt elfogyott volna a pénze, mint medgyessynek....Hanem azért, mert meg mernék esküdni rá, hogy önmaga inverze. Tehát valójában nem vett, hanem folyamatosan elad telekomot...
ez igaz, csak matgab már bizonyított, Én 2006óta figyelem, kész... Bika piacon esést csinált :)
továbbra sem kereskedem ilyen alapon. És ezen nem is változtatok. Nem hiszek semmiféle mítoszban. Ha rosszul döntöttem, azt legfeljebb a piac bizonyítja, és nem matgab.
:))):)))
Én is fullon vagyok benne. Mennie kell, jó lesz ez...
De sok eső, de sok sár
De sok kislány megcsalt már
Ha még ez az egy megcsal
Megátkozom, hogy meghal
..........................
Matávot csak azzal a tudattal érdemes venni, hogy amellett dolgozni kell....nincs lebzselés !
persze, mert ma cseréltem le otimat erre.
Holnaptól mehet :)
vígasztalod magad?
Megtanulod egy életre, hogy a faktorral nem érdemes.........:))))
nyugis papír ez. Nem a meggazdagodás ppírja. Lassú, de biztos pénz
ez a papír olyan fos srácok, hogy minden tulaj exkluzívnak érezheti magát. Nem tudom ki, miért, de iszonyat szórja...