Pedig most kell pozit felvenni benne......
Pont amikor a lényeg lenne,akkor nem foglalkozik vele senki.....
szerintem az egy olyan papír, aminél nem lehet ilyenekre hivatkozni :) lesz ami lesz, most kicsit csorog, majd ha jön vmi hír akkor bezuhan, vagy kilő :)
Hát nagyon rosszul néz ki, ha ez lesz belőle :(
A cég nem nagyon akar ellene tenni sajnos.. Semmi hír.
ja mert, hogy olyan sokat vettél, hogyha eladnád, akkor szép kis öntés lenne? :) értem :)
akkor te még bizakodsz a 3000rés betöltésére, vagy hol mondták a múltkor hogy hol van :)
szerintem úgyis látnád az áefolyamon, ha nem tartanám...:)
Én is eldobtam jó messzire :) (még korábban)
Kiábrándítottak ezzel a módszerrel, hogy nem hagyják emelkedni...
hát akik jól bridzselnek arra azt mondják, hogy okosak...Tehát ez jó hír...
Spec én annak örülök, hogy a PF fórumja kezd kiábrándult lenni és mindenki dobálja el a pakkjait...
Ez most vagy lemegy 1000-ig,vagy 3000......(tudományos magyarázata is van...::))))
3300-nál várja a rés a betöltést....
elég jókat mozog, érdekes... jó lenne már vmi hír, mi miért van...
miért nem emelkedik?
marha egyszerű:
Azért zuhanhat mert:
1) valaki vett 1650-en 150 k-t, amivel nem tudjuk mi a célja, de lehet, hogy zsebre akarja vágni azt a 30% hasznot.
2) tőzsdén akarnak vásároltatni részvényeket, de mint láttuk ezt jellemzően úgy csinálják, hogy letolják az árfolyamot, ez semmiképpen sem a vételi erőt támogatja.
3) van egy csomó tőzsdei szakszóval "hülyegyerek" aki azt hitte, hogy itt az ingyenpénz és 2 hét múlva megduplázza a pénzecskéjét. Ezek egyre csalódottabbak, és már kis esésekre is dobálják el a pakkjaikat.
4) A KGY-től sokan sokat vártak, ehhez képest nem történt semmi, tehát sok a csalódott befektető.
5) a vezetés sem hozza nyilvánosságra a megnyert projectet, ergo ennek valami oka van. Vagy nem érdekeltek valamiért abban, hogy az árfolyam felfele menjen, vagy van valami reális oka- valami bizonytalansági tényező a projectben. Mindkettő lefelé ható tényező.
6) Transzparencia hiánya.
7) Veszteséges gazdálkodási eredmények
8) Azért mert a blue chipek is simán mennek, ergo a nagyok nem keresnek alternatív befektetési lehetőségeket.
Mitől mehet felfele?
1) Mert van egy a cég méretéhez képest óriási project, ami esetleg még mindig nincs beárazva az árfolyamba és addig nem is lesz, amíg a profit és az infok meg nem jelennek róla.
2) Van akviziciós story, akár olcsó vásárlási lehetőségek, akár az, hogy ezt a céget veszi meg valaki jó áron, de ez még nagyon bizonytalan.
8:2-> nos ezért nem emelkedik.
mi kell ahhoz, hogy mehessen a TDT is? 100kötés meg 100milliós forgalom? az meglehet még holnapra ha belehúznak :)
veszélyes lenne holnap TDT-vel nyomni a free-t :)
úgy látszik folyik a részvényvásárlás, 2x10ezer kiment már.... a maradék 150k-n próbálnak túladni így?
kicsi a közkéz, ki akarják csak préselni a kisbüfiktől a papírokat, le is adta neki mindenki...
viszont ez fura, csak tartani akarják a szintet, emelkedő trend lesz?
örülök neki..