ha minden az eddigi menetrend serint lesz, akkor most jön a beöntés 70,2-re, aztán majd a kitépés új csúcsra... :S
ha minden az eddigi menetrend serint lesz, akkor most jön a beöntés 70,2-re, aztán majd a kitépés új csúcsra... :S
A sáv szerintem is szűkülget, jelenleg 73-68 körül van, $ mint tényező okoz néha zavarokat de különben szépen bejárja. Kilépést elöször lefelé sejditenék, persze ez sok összetevős dolog, majd egy nyugodtabb emelkedést idén talán 81-es célárral, ha ez így meglenne szép évet zárhatnánk:))
márciusban mikor fordult a részvénypiac azóta ez is emelkedik , , talán kicsit előbb is, 33-ról. Most beállt ebbe a 65-75 sávba, de mintha szűkülgetne.
én leegyszerűsítve úgy nézem, ha részvénypiac megy tovább fel akkor ez is, ha bezuhan akkor vszínű ez is. :D
Sajna a bőven 50 dodo alatti longomat elpasszoltam mostani szintekhez képest bagóért, így most csak néha ugrálok benne, jó lenne vmi hosszú folyamatot meglátni benne. :)
Oksa, még az is lehet, meglátjuk, ha holnap nem megyünk el addig akkor nekem esős nap a gondolatom:))
sztem meg 73 usd az abszolút határ, utána tele van stopokkal, és ezért onnan sc-vel robbana felfelé 75ig kb. egy óra alatt
Szept 25 óta 1h charton ha az aljakhoz húzol egy vonalat, gyönyörüen látszik, hogy bakugrásos módszerrel haladunk felfele. Valahol 73.15 környékén fogyna el a levegő max. szerintem, de ez nagyon $ függő. Ilyenkor tud, bármelyik pillanatban egy éles fordulatot venni, oszt pik-pak 4$ esni:))
Csak fölé zártunk az 50-nek, ha nem is sokkal.
ma nem kereskedtem, dollár megint gyengül, tőzsdék fel, nem bántom mert még elszabadul felfelé a végén. :D
Nem tudom, de az előző dobásom 20 centembe került:(
Most már megvárom azt a félórát zárásig, csak kitalálják mit akarnak.
mi lelte ezt a szerencsétlent ma, lehet mégis meglesz az a 73?
Ha ennyire nem megy ez a 71.5 asszem dobok rá egyet:))
ne magad, az árat kötögesd...fel..fel..mégfeljebb :-)) (reggelig el KELL érni az augusztusi maxot) :-))
Kemény ez a 69.4, most ismét fel:))
Na nézzük 71.5 felé mára:))