Szal már csak az a kérdés h az amcsiknak mikor jut el már az agyukig végre h mégse más farkával verik a csalánt hanem a sajátjukkal...mondjuk Börniből nem nagyon nézni ki h valaha is rájönne úgy beleszerelmesedett az 1930-as gazdasági világválság megfékezésébe...esetleg szólni kéne neki h Börni 2009-t írunk bazzky.....
"Esett a dollár a jennel és az euróval szemben Ázsiában kedden, mivel az ázsiai befektetési alap és más tőzsdei szereplők adni kezdték az amerikai valutát. Tették mindezt egy lapinformáció miatt, miszerint az Öböl-menti államok azt tervezik, hogy kivonják a dollár használatát az olajtőzsdéről.
Az Independent internetes oldalán közölte kedd reggel, hogy az Öböl-menti országok titkos találkozót tartottak, ahol a dollár mellőzéséről tárgyaltak. Az országok az amerikai fizetőeszközt egy, többek között a jent, a jüant és az eurót is tartalmazó valutakosárral helyettesítenék - közölte a lap öböl-menti és kínai banki forrásokra hivatkozva."
.
A helyzet ennél jóval komplexebb, ugyanis titkos találkozót nem az öböl menti arabok tartottak hanem az öbölmentiek az oroszok és Kína........és ehhez még tegyük hozzá h irán és venezuela már régen ezt szorgalmazza, szal nem gyenge olajtermelők állhatnak mögé....így bár Börni minapi kijelentése szerint nem lesz gond az amcsi dollár világgazdasági szerepével, viszont úgy tünik azt már félig bele is tolták a levesbe....
A nászéjszaka után a férj megkérdezi a feleségtől:
- Mi lesz reggelire?
- Szex - válaszol az asszonyka.
Délben a férj megint megkérdi:
- Drágám, mi lesz ebédre?
- Szex.
Vacsora előtt a férj előveszi a farkát, és rárakja a radiátorra.
- Mit csinálsz? - kérdezi a felesége.
- Melegítem a vacsorát.
Egy-két Stirlitz vicc, ide is :) !
Stirlitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, és összeesett.
- Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.
A kocsikázó Stirlitz meglátta az út mellett stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodott, majd elhajtott mellette. pár perc múlva ismét észrevette, amint Müller kétségbeesetten stoppol az út mentén. Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizedik alkalom után fény gyúlt az agyában: Aha, ez körforgalom! - gondolta Stirlitz.
Müller és Stirlitz sétálnak a Dráva partjánál.
- Stirlitz - gondolja Müller.
- Müller - gondolja Stirlitz.
- Blugy-blugy - gondolja a fuldokló ember.
A cigány meglátogatja a cimboráját. Hatalmas a változás a putri óriási kastély lett, a parkolóban 5 Mercedes mellett 5 Ferrari áll, a kertben meg ott teniszezik Federer és Nadal.
.
- Mondd csák, Gázsikám, há' hogy á picsába létt nékéd énnyi mindéned? - Né is mondd, tésókám, há' kifogtám áz áránhálát. Több se kell, indul is le a tópartra, ahol 3 perc és kifogja az aranyhalat. Nem gondolkozik sokat mondja is a három kívánságot.
.
- Há' áz első áz, hogy légyén olyan kástélyom, mint ámi á Gázsinák ván. A
második, hogy légyének olyán vérdáim, mint ámi á Gázsinák ván. Hát a hármádik... Én ném szérétem á sportot, kérnék inkább sok szexet!
.
Meglesz a kastély, ott vannak a járgányok, de az ablakon folyik ki a keksz...
.
- Bázzég, Gázsi, há' süket éz az áránhál? Szexet kértem, ő meg kekszet adott!
.
- Né básszál föl, cimbora, szérinted én égy nagy téniszt kértem
Ezen én is ott voltam :)
!