Eddig még nem zaklattak.
Buzi fxpro-sok zaklatnak állandóan, megnyitottam az éles számlát és hivogatnak meg emaileket küldenek hogy rakjak már rá pénzt...
Eddig még nem zaklattak.
Buzi fxpro-sok zaklatnak állandóan, megnyitottam az éles számlát és hivogatnak meg emaileket küldenek hogy rakjak már rá pénzt...
TP-t lehet hogy csak futó pozira lehet rátenni, most nem tudom megnézni, kiszürkült nálam is minden.
Nem, de egyelőre nem is tervezem. Egyelőre elvagyok az ingyenpénzzel, majd meglátom mit tudok kihozni belőle. Duplázni már sikerült : )
Néz már ra a hunforexre. Nyiss egy demo számlát a 3 közül valahol.
Még nem néztem miota el buktam a bónuszt. Követó stop a megbizással együtt adhato?
Nem a 4000, hanem a nyersanyag, devizák stb kereskedés.
De ha regelem a telszámom, ugye nem zaklatnak utána?
Du-n telepítettem és nem ismerem rendesen most nézegetem!
Nálatok is inaktív minden? Most nem tudok benne kereskedni
A cég egyébként EU-s, ciprusi. Csak úgy, mint az fxpro : )
Nem emlékszem. Eurusd 2-4 pip szokott lenni. A 4000 ft izgat?
Nem értelek, EURUSD 2pip, GBPUSD 4pip, USDJPY 2pip.
Milyen 0,5% ?
Demóból 1 kattintással át tudsz váltani valódi pénzre, és még 4000Ft kezdőtőkét is kapsz, ha regisztrálod a mobilszámodat.
Természetesen lehet limitáras vételt / eladást beállítani, stoplossal, take profit szinttel, követő stoppal, ahogy akarod, bár ha játsszol a demoval, ezt azért már észrevehetted volna : )
Ja, és ha beállítod, SMS-ben értesítést kapsz a teljesülő trédekről amikor épp nem vagy bejelentkezve a rendszerbe.
Sosem használtam és nem tudom ezért kérdezek!
Árak szerintetek elfogadhatóak?
Hunforex.hu n lesz uj brokercég 2 héten belül. Lesz 0.01 lot és normális diju visszautalás. És eu-s lesz és nem panamai. Alpari meg drága.
Hát a kérdés az, hogy hogy lehet vele tradelni rendes számlával, mert demóval játszadozom, de akkora spreadek vannak pl a devizapárok között, hogy kb 0,5%-ot kell esnie, ahhoz, hogy nyerőben legyen a short vagy long.
Lehet olyat beállítani, hogy adott árfolyamon vegyen ?
Az igen, grat, főleg ha valodi penzzel csinaltad : )
Nyaralni egyelőre nem megyek, most 70 pip bukóból kúszik vissza az EURUSD shortom, talán egy pozitív nulla meglesz a végére : )