Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: Előny és hátrány

#133835 NightLord Előzmény: #133827

Eddig még nem zaklattak.

Buzi fxpro-sok zaklatnak állandóan, megnyitottam az éles számlát és hivogatnak meg emaileket küldenek hogy rakjak már rá pénzt...

#133834 NightLord Előzmény: #133828

TP-t lehet hogy csak futó pozira lehet rátenni, most nem tudom megnézni, kiszürkült nálam is minden.

#133830 NightLord Előzmény: #133824

Nem, de egyelőre nem is tervezem. Egyelőre elvagyok az ingyenpénzzel, majd meglátom mit tudok kihozni belőle. Duplázni már sikerült : )

#133828 Amatoregy Előzmény: #133824

Még nem néztem miota el buktam a bónuszt. Követó stop a megbizással együtt adhato?

#133827 kelvin Előzmény: #133820

Nem a 4000, hanem a nyersanyag, devizák stb kereskedés.

De ha regelem a telszámom, ugye nem zaklatnak utána?

Du-n telepítettem és nem ismerem rendesen most nézegetem!

Nálatok is inaktív minden? Most nem tudok benne kereskedni

#133818 NightLord Előzmény: #133811

Nem értelek, EURUSD 2pip, GBPUSD 4pip, USDJPY 2pip.

Milyen 0,5% ?

Demóból 1 kattintással át tudsz váltani valódi pénzre, és még 4000Ft kezdőtőkét is kapsz, ha regisztrálod a mobilszámodat.

Természetesen lehet limitáras vételt / eladást beállítani, stoplossal, take profit szinttel, követő stoppal, ahogy akarod, bár ha játsszol a demoval, ezt azért már észrevehetted volna : )

Ja, és ha beállítod, SMS-ben értesítést kapsz a teljesülő trédekről amikor épp nem vagy bejelentkezve a rendszerbe.

#133817 kelvin Előzmény: #133816

Sosem használtam és nem tudom ezért kérdezek!

Árak szerintetek elfogadhatóak?

#133814 Amatoregy Előzmény: #133811

Hunforex.hu n lesz uj brokercég 2 héten belül. Lesz 0.01 lot és normális diju visszautalás. És eu-s lesz és nem panamai. Alpari meg drága.

#133811 kelvin Előzmény: #133806

Hát a kérdés az, hogy hogy lehet vele tradelni rendes számlával, mert demóval játszadozom, de akkora spreadek vannak pl a devizapárok között, hogy kb 0,5%-ot kell esnie, ahhoz, hogy nyerőben legyen a short vagy long.

Lehet olyat beállítani, hogy adott árfolyamon vegyen ?

#133808 NightLord Előzmény: #133806

Az igen, grat, főleg ha valodi penzzel csinaltad : )

Nyaralni egyelőre nem megyek, most 70 pip bukóból kúszik vissza az EURUSD shortom, talán egy pozitív nulla meglesz a végére : )

#133806 Amatoregy Előzmény: #133802

Ebböl megy nyaralni. Ha elsöre jo az irány és követöt teszel mindenre akkor jo lehet. Lásd ma eurusd. Én ezzel tegnap ota 54-böl 234 usd-t csináltam.