Regisztráció Elfelejtett jelszó

TV maci

Re: nincs cím

#152859 Hathor Előzmény: #151935

Bakiba mester!

Tegnap felkészültem a nagy 21.10es filmre 3adag pattogatott kukoricával..

valóban nem volt egy ... film :))))))

viszont másra számítottam és egy perc után elkapcsoltam..

mondjuk tény, hogy nem találtam helyette más filmet, így maradt a jól bevált Travel chanel Malaysiával. Az legalább mindig tetszik, bármi megy.. abban még nem csalódtam :))

Bocsi

Re: Berlin

#152852 Scipio Előzmény: #152822

Sci-fi rajongóként én nem hagyhattam ki, pedig jobb lett volna, az eredeti Alien széria megcsúfolása, kb. C kategória...

#152822 matgab Előzmény: #152694

ilyen filmeket még akkor sem néznék meg, ha maga a VAD-999-es forgalmi rendszámú autó tulajdonosa invitálna egy mozira...

#152019 Scipio Előzmény: #151965

Hú, a holokausztról szóló állításaid jó része finoman szólva is vitatható, de amit a második felében írsz abban egyetértünk, háború volt tízmilliók haltak meg, nem kellene orrba-szájba egy kiragadott népcsoport szenvedéseit naponta a képünkbe verni és napi politikai érdekekből kijátszani, főleg nem látva ugyanezen nép napjainkban viselt dolgait...

Az áldozatok előtt fejet kell hajtani, legyenek bármilyen nemzetiségűek és vallásúak, az emlékezés segíthet, hogy soha ne fordulhasson elő még egyszer ugyanez...

#151987 Hathor Előzmény: #151965

Én mindenkit sajnálok, még az Afrikai éhezőket is, de azt sem nagyon nyomja senki a CNN-en kívül.

Ez van. Ezt tudjuk nyomon követni a múltból, ez volt terítéken most.

Engem az élet, emberi sorsok, pályafutások, élettörténetek jobban érdekelnek mint a sorozatok, így ez jutott tegnapra

#151965 matgab Előzmény: #151800

ja a 2. világháború kapcsán a koncentrációs táborok dogmáját, illetve az ott bemutató tragédiákat bemutatni létkérdés.

Azt, hogy hasonló táborok voltak a vilgáon mindenütt (a demokrácia fellegvárának számító USA-ban is), arról már jóval kevesebbet beszélnek. Az orosz katonák polgári lakossággal szemben elkövetett kegyetlenkedéseiről úgyszintén nem láttam még dokumentumfilmet.

Azt sem nagyon hangsúlyozzák, hogy Németo-ban már ugye a 30-as évektől voltak táborok, de mégis a halálesetek 99%-ban 1944-ben és 45-ben következett be, miután a szövetségesek szétbombázták a német ellátóhálózatot és ipart (azaz ha nincs élelmiszer és gyógyszertermelés, és nincs vasút ami a maradék készleteket elvigye azokba a táborokba ahol tömegeket őríztek, akkor a tömegek könnyen legyengülnek a zord fizikai körülmények miatt, és könnyen járványok törnek ki).

Azzal az aprósággal sem foglalkozik jellemzően a média, hogy egy alapvetően végletekig feszített munkaerőhiányos gazdaságban miért ölné halomra a potenciális rabszolgamunkaerőt az adott irányítási rendszer, meg technikailag hogyan volt kivitelezheteő az, hogy az embereket ciklon B-vel elgázosították és utána a képek szerint a német katonák gázmaszk nélkül hatoltak be a helyiségekbe (illetve a túlélők is a szenvtelen és kíméletlen arckifejezéssel a hullákat egymásra dobáló németekről beszélnek, gázmaszk mögött elég neház az arcvonásokat felismerni), ahol alig 20 perce még halálos koncetnrációjú méreg volt...

Az áldozatok számát azt nem vitatnám az egy más kérdés, hogy a háború után nyilvántartott 1 millió emberből hogyan lett 6 millió.

Egy ember halála is sok, 1 millióé is rengeteg, 20 millióé meg borzasztó.

Háború volt, ártatlan emberek tömegei szenvedtek, nélkülöztek haltak meg.

Én gyomorforgatónak tartom, hogy ebből a 20 millióból önkényesen kiválasztanak néhányat, akikről még 60 év elteltével is nap, mint nap megemlékezünk, míg a Leningrádban 1 millió éhenhalt civil emberről nem, a 800.000 Sztálingrádnál elpusztult besorozott katonáról nem, a Don kanyarban, vagy a Kárpátokban meghalt magyar katonák tömegéről nem, az újvidéki szerb tömeggyilkosságokról véletlenül sem emlékezünk meg.

A Hiroshima és Nagasaki polgári célpontok ellen ledobott atombomba bűnöseit nem ítéljük el, a német és magyar városok elleni terrorbombázások kiagyalóit sem ítélik el.

És Sztálint sem , sőt ő ugye Budapest díszpolgára a mai napig is, pedig néhány tízmillió ártatlan ember meghalt a döntései következményeként.

Nincsenek elítélve azok akik Malenkij robotra vitték el a magyarok és németek százezreit és nincsenek elítélve a háború utáni kitelepítéseket kiagyaló emberek sem.

Nem kérek elnézést senkitől és mindenkit egyformán sajnálok aki szenvedett a háborúban és mindenkit egyformán elítélek akik a szenvedést okozták.

Háború volt.

Este Duna Tv Ítélet c. f…

#151935 Bakiba

Este Duna Tv Ítélet c. film, ajánlom mindenkinek. Bár nem egy harcos-b@szos hollywoodi "remek":))

#151816 Ozzy_ Előzmény: #151800

Én azt várom mát mikor lesznek a gulág táborokról, a Rwandai népirtásról, a Kongói polgárháborúról, az apartheid-ről stb műsorok. Legalább annyi, mint a holokausztról.

Berlin

#151800 Hathor

Berlini fal lebontásának 20. évfordulója volt pár napja.

A héten mennek a II. világháborús koncentrációs tábrokról szoló filmek.

Iszonyatosan felkvarnak ezek a filmek, borzasztó mit éltek át az emberek, nem beszélve a kis gyerekekről. Érted.. gyermekek, csecsemők..

Őszintén nagyon sajnálom

Most megy a National Geographicon az Aushwitz képei című műsor 22.00-23.00ig.

Hal a tortán tv 2-n 20:5…

#138081 Atesz11

Hal a tortán tv 2-n 20:50kor!

Börtönviselt duó lesz!:D

Tasnádi,Stadler,Zalatnay meg egy másik volt playboy-s sikkasztó!:))

5.-t nem vágom hirtelen!

MOL

#133793 Waszeitung

M1 21.40 ma

Az Estében: - Magyar energia-helyzet. A stúdióban Hernádi Zsolt a MOL Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

Re: Brokerarcok

#101948 Waszeitung Előzmény: #101906

Necces lesz,elmentem az egyik reklám alatt gyorsan fürcsizni és megtoldottam ezzel azzal így csak most értem vissza :D

#101899 Waszeitung Előzmény: #101886

Nem láttam még,bár most nézem Vin Diesel is játszik benne szval nem lehet túl komoly film :D

#101886 kelvin Előzmény: #101879

Láttad már!?

Nem semmi!

Így működik nálunk a Capital Partners !!!!!

(Belső infó)