Ez volt aztán a beetetés az amcsik részéről, amíg nyitva voltunk up, azóta down.
Hogy rohadna meg ez a szemét felkötős q..a a....a azzal a teb..ot rézfánfütyülő, vaskalapos , ja ez nem a dühi bocs
Ez volt aztán a beetetés az amcsik részéről, amíg nyitva voltunk up, azóta down.
Hogy rohadna meg ez a szemét felkötős q..a a....a azzal a teb..ot rézfánfütyülő, vaskalapos , ja ez nem a dühi bocs
Zártam az összes shortom, szemetek, megvették az egészet, de majd hétfőn rájukrohad remélem.
Csak azt sajnálom, USA-t látva hogy zártam mindent. :-(
Mindegy hétfőn úgy sem leszek netközelben. Biztos ami biztos.
Basszus, maradt shortom. Most drukkolhatok CIT ügyben a hétvégén!
Az eredeti elképzelésem szerinti óvatos short még rendben lett volna. Csak nem kellett volna nap közben variálnom.
Na mindegy, hétfőig kiderül mi lesz a shortom sorsa, de nagy valószínűséggel zárom, akár lent, akár fent.
15 perces pont hati pont csökkenő csatin zárt :D
De Otit így megvenni nem volt semmi hogy essen a szájukba esővíz!
Most vettem észre, de otp topikba szoktam beírni, egyszerre nem tudok kettőt kezelni. Ha nem tudtad, bocsi:)
No meglássuk hogy igaz-e a Ibiza közmondása miszerint:
"Meredek grafikon gyorsan fordul!" :D
Azért még Rg felkötötték,hati pedig -100pont minuszban zárt -2,% usára,ez kabaré kategória...
végül is csak jóárasítás után lehet újabb csúcsra menni...
Igy van es egyben gyonyoru visszateszt is volt. Meglatjuk hetfon merre indul.
Ezt mondtam, gondoltam
Szét volt shortolva az oti, és a hati is sztem
most is megmentik, mindenki fél....
és a félelem erős érzés...
Hát azért a CIT nagy falat, és kapott a mentőcsomagokból is szépen. Ebben a korrekciós hangulatban nagyot szólna a bukása szvsz. De ez csak feltételes mód. Párszor már megúszta.
záró szakaszra kíváncsi leszek...100.000 -es darabszámok előfordulhatnak.
A CIT már annyira a levegőben van...
Tudod, amikor elkapnak egy bűnözőt, ő is azt mondja, már örül hogy elkapták, belefáradt a bújkálásba. Ha a CIT hullik, lehet az is a megítélés, a többi rendben van, mert ugye, ami rossz volt, azt csak hagyták bedőlni.