Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#133704 kelvin Előzmény: #133696

Ez volt aztán a beetetés az amcsik részéről, amíg nyitva voltunk up, azóta down.

Hogy rohadna meg ez a szemét felkötős q..a a....a azzal a teb..ot rézfánfütyülő, vaskalapos , ja ez nem a dühi bocs

Az eddiginél egy kicsit …

#133700 Robag

Az eddiginél egy kicsit komolyabb korrekcióra számítottam.

#133696 kelvin Előzmény: #133692

Zártam az összes shortom, szemetek, megvették az egészet, de majd hétfőn rájukrohad remélem.

Csak azt sajnálom, USA-t látva hogy zártam mindent. :-(

Mindegy hétfőn úgy sem leszek netközelben. Biztos ami biztos.

Basszus, maradt shortom.…

#133695 Robag

Basszus, maradt shortom. Most drukkolhatok CIT ügyben a hétvégén!

Az eredeti elképzelésem szerinti óvatos short még rendben lett volna. Csak nem kellett volna nap közben variálnom.

Na mindegy, hétfőig kiderül mi lesz a shortom sorsa, de nagy valószínűséggel zárom, akár lent, akár fent.

#133692 Waszeitung Előzmény: #133677

15 perces pont hati pont csökkenő csatin zárt :D

De Otit így megvenni nem volt semmi hogy essen a szájukba esővíz!

#133674 Ricsi Előzmény: #133663

Most vettem észre, de otp topikba szoktam beírni, egyszerre nem tudok kettőt kezelni. Ha nem tudtad, bocsi:)

gl

#133673 Waszeitung

No meglássuk hogy igaz-e a Ibiza közmondása miszerint:

"Meredek grafikon gyorsan fordul!" :D

Azért még Rg felkötötték,hati pedig -100pont minuszban zárt -2,% usára,ez kabaré kategória...

#133668 akpo7 Előzmény: #133662

Igy van es egyben gyonyoru visszateszt is volt. Meglatjuk hetfon merre indul.

#133645 Robag Előzmény: #133639

Hát azért a CIT nagy falat, és kapott a mentőcsomagokból is szépen. Ebben a korrekciós hangulatban nagyot szólna a bukása szvsz. De ez csak feltételes mód. Párszor már megúszta.

#133639 Ricsi Előzmény: #133634

A CIT már annyira a levegőben van...

Tudod, amikor elkapnak egy bűnözőt, ő is azt mondja, már örül hogy elkapták, belefáradt a bújkálásba. Ha a CIT hullik, lehet az is a megítélés, a többi rendben van, mert ugye, ami rossz volt, azt csak hagyták bedőlni.