Flax-ot majdnem eladtam ma...Olyan érzésem volt, hogy olcsóbban visszaveszem, szerencsére nem értem rá...
Meg a flaxban is remeg az adás gombon a kezem, de nem teszem, szigorúan az eszemre hallgatok ezúttal...
Flax-ot majdnem eladtam ma...Olyan érzésem volt, hogy olcsóbban visszaveszem, szerencsére nem értem rá...
Meg a flaxban is remeg az adás gombon a kezem, de nem teszem, szigorúan az eszemre hallgatok ezúttal...
ja...az más...én most eladtam..a stop aktiválódott....
szerintem ha lemegy 3700-3800 -ra netán visszaveszem..jó papír ez.
Hello MAtgab...áRáFVí -re beállítottam egy aktiválási árat én...ha 3900 alá menne akkor eladom...
te mit mondtál..hol is vetted a második pakkodat ? a meglévőt ?
szvsz vegyél opt-t. Nomura szerint 6400-at ér. Van még benne lehetőség.. :DD
Orco részvényed nincs véletlenűl?
Nekem van... 2435 és 2090 ről is.....
RFV esetében is szinte forintra pontosan teljesült a matgab faktor...
Vétel 09.25 4210-en
számolt célár: 3.789
ma, azaz okt. 02-án 3750 volt az árf.
Matgab - ezt most a "faktoron" kívül mondom neked...: az RFV -t azt ne add el 6000 ig :-))
ha esik legfeljebb veszünk még hozzá...de ez most nagyon jó formában levő kispapír.
matgab, nem tudom, hogy észrevetted-e milyen jó long belépők adódnak a buxhatiban...
Csusza, a párom kérdezte, hogy ő is a vendéged -e, mert szerinte ő adja nekem az ihletet...?:)
:))
Akkor már csak egy, önként jelentkező, shortos, bomba nőben bízhatnak. :))
nekik már nincs léjük :D
Szerintem a "Mester" jobban együtt érez a longosokkal, mint hogy valami bombanő miatt meginogjon. Olyan még úgysem volt a világtörténelemben.
(na, leszámítva azt a pár háborút és néhány milliónyi áldozatot... ;-) )
Hát ez gyönyörű volt...könnyeket csalt a szemembe... ))
Nem félsz hogy valamelyik shortos rád licitál egy full extrás nőcivel? :))