Megtörtént az elengedés. Számítottam rá!

Ma nagyon trükkösek. Hol short jel, hol long jel. Egyszer csak nagyon gyorsan elengedik, hogy ne tudjunk rá reagálni.
Ha nem megy fel, akkor lehetne egy fej-váll is, ahol a 14600 volt fej:
https://www.tradingview.com/x/63jAcuTG/
a sok szeméttel együtt:
https://www.tradingview.com/x/i9ReIyqz/
Ha még egyszer felmegy, akkor 14.242 lehet Futuresen a zászló csúcsa.
Összességében elég nagy lehet a baj!
Április az osztalék hónapja... és a tőzsde esik...
Aki megtartja a részvényét az osztalék miatt, az lehet, hogy rájön, hogy jobban járt volna, ha a csúcson eladja.
Nálam a 4 órás Ichimokun a Kijun vonala 14.253, míg a Kumo teteje 14.272.
Ugyanez Futuresen:

Sziasztok, jó reggelt!
Reggelre meglett Futuresen a 14.150 környéke.
Csak vigyázni kell, mert pink "ii". hullámban vagyunk és a második hullám nagyon magasra is mehet, akár az első hullám kiindulási pontjához közel.
Azért írtam ilyen szerény 14.150 környékét, mert ha jóval feljebb megy, akkor nagyon kimegy a csatornából.
14.200 vagy 14.300 környéke, azért még benne lehet, ha jó a befektetők hangulata.

Reggel írtam, hogy visszatesztelheti az áttört csatornatetőt. Vissza is ment a tetőhöz.

Így gondolom igen. Csak annyi, hogy szerintem a pink i hullám 4. hulláma készülhet majd le és lentebbről fel a pink ii.
A Futuresen úgy néz ki, hogy a pink "ii" hullámot lehet, hogy kioldalaztatják. Ha, így történne, akkor holnap a pink "iii" hullám nagy erőkkel megy lefelé és még talán rést is összehozhat.
Tehát, ha kioldalaztatják, akkor a pink "ii" hullám nem megy fel 14.125-14.150-ig. Pedig ideális lenne oda felmennie!
Korrigálgat(ott) felfelé, de nem nagy meggyőződéssel. Lehet, hogy ennyi elég volt és folytatja lefelé?
Szia Lenthor,
Ez az elképzelés nekem tetszik. Úgy látom, az általad ii-vel jelzett hullám egy expanded flat a-b-c lehetett felfelé megnyúlt c hullámmal és már a iii-as lefelé hullám kis i-es hullámában vagyunk, annak épül a még kisebb iv. hulláma felfelé az általad várt 14100 körüli tartomány közelébe.