Reggel írtam, hogy visszatesztelheti az áttört csatornatetőt. Vissza is ment a tetőhöz.

Reggel írtam, hogy visszatesztelheti az áttört csatornatetőt. Vissza is ment a tetőhöz.

Így gondolom igen. Csak annyi, hogy szerintem a pink i hullám 4. hulláma készülhet majd le és lentebbről fel a pink ii.
A Futuresen úgy néz ki, hogy a pink "ii" hullámot lehet, hogy kioldalaztatják. Ha, így történne, akkor holnap a pink "iii" hullám nagy erőkkel megy lefelé és még talán rést is összehozhat.
Tehát, ha kioldalaztatják, akkor a pink "ii" hullám nem megy fel 14.125-14.150-ig. Pedig ideális lenne oda felmennie!
Korrigálgat(ott) felfelé, de nem nagy meggyőződéssel. Lehet, hogy ennyi elég volt és folytatja lefelé?
Szia Lenthor,
Ez az elképzelés nekem tetszik. Úgy látom, az általad ii-vel jelzett hullám egy expanded flat a-b-c lehetett felfelé megnyúlt c hullámmal és már a iii-as lefelé hullám kis i-es hullámában vagyunk, annak épül a még kisebb iv. hulláma felfelé az általad várt 14100 körüli tartomány közelébe.
Hát? Mindenki döntse el! Ha a "iii". hullámban vagyunk, akkor így is lehet számozni.

Prompt napos gyertyáknál Below the Stomach -t hoztak létre, ami egy fordító formáció!
(Bulkowski értékelése szerint) legalább 65%-os találati aránnyal rendelkezik.

Ha kicsit optimisták vagyunk és engedik, akkor a letört csatornát esetleg visszatesztelhetjük.

Sziasztok, jó reggelt!
Valaki írta, ha Macron nyer, akkor hétfőn erős emelkedés lesz, ha viszont Le Pen nyer a választásokon, akkor erős esés.
Nos vastagon Macron nyert kb. 58-42 arányban.
Mit tesz a tőzsde? A DAX Futures a hír hallatán már járt 13.921 -nél.
Szóval a tőzsdét nem érdekli a hírek. Ha le kell mennie, akkor megy lefelé, még akkor is, ha jó híreket kap,