Azért ide írom, hogy ne offoljun az Fx totyikba. A stoppom úgy kivágott, hogy csak na. Mégis jól döntöttél, részemről aki sokat markol keveset fog, játszodott le 70->69,45. Hát evvan:(
Azért ide írom, hogy ne offoljun az Fx totyikba. A stoppom úgy kivágott, hogy csak na. Mégis jól döntöttél, részemről aki sokat markol keveset fog, játszodott le 70->69,45. Hát evvan:(
csak meglett ez a 70, kár, hogy nélkülem 68 alatt dobtam. :(
kellene még egypár kitermelés-értékesítésvisszafogó bejelentés... :)
amúgy a felső trendvonal irányába illene már haladnia, és ez pár napja az alsóra való visszazuhi után el is kezdődött. Persze rossz hírek kijövetelére ugyan oda vissza is ereszkedhet...
gázár:
"Az orosz Gazprom 13,8 százalékkal, történetének legalacsonyabb szintjére csökkenti gázeladásait az idén, követve a belföldi és európai keresletcsökkenést, illetve a szovjet utódállamokban meredeken zuhanó felhasználást -"
na most megvárni az olajadatokat, vagy dobni longot ez a nagy kérdés?
68-al nem hiszem adatok előtt próbálkozna.
ott van a forexben. Ill. ott volt:
http://stocklandyard.hu/forum/topic/39/2
Nekem EUR CAD pozim szépen termel
nyitás: 1,6075, short
De egy tippet adhatnál, jelenleg mibe érdemes belenyúlni. :)
rsi semmiben sem számít. Ha rsi szerint trédelted le ezt a válságot, akkor már egy filléred sem lehet
Nymex Crude oil is trading lower again after running into offers at 67,50 area. With a higher USD agst EUR, the oil is trading down as well. Next support should be at 66,30 and then the daily low at 65,40. Resistance technically at 67,50 around day-high.
London ügyeskedése nem mérvadó záráskor. De már rég 67 felett van. Nap végén leszek kíváncsi az eredményre.:)
Olajnál az RSI naposon 35-nél jár. 30ig, kicsivel alább még leüthetik, de az már erős vételi jelzés lesz. De elképzelhető, hogy már most fordult.
68 sokáig tartotta azzal tényleg kérdés mit kezd majd, ha egyáltalán elmegy addig.
Hát nem hoztátok meg a kedvem az ügylethez. :) tartogatom azért stoppot felhoztam most 65,5-re este ránézek mit kezdtek vele.
65-73 között egy párszor megjáratták, hátha most is?
ára köszönő viszonyban nincs a tényleges felhasználással, tőzsdei hangulat alapján megy inkább ha jól látom. Bár ma usd erősödött , és még így is fel, esetleg usd gyengül, plusz amcsi indexek fel ebből kisülhet szerintem, hogy még jobban széttépik ma.
miért éppen lefelé?