Komolyan belevetetted magad az előadásokba!:))
Szia,
van utazás topic, ott írtunk pár helyet! Szívesen várjuk ott az élménybeszámolókat.
Na én meg profit.hu előadáson voltam most este.
Holnap egész napos Bettbullos előadás..
Csütörtökönként BÉT, szerdán ERSTE :))
Múlt hétvégén 2 napos questor volt.. (arra mondjuk nem tudtam elmenni)
Ha-ha-ha.. :))
Csak óvatosan a dumával ! :))
Szeszterházi Károly Főiskolán tanulok, egri vagyok, imádom a bort, de "mértékkel" iszunk ! :))
Tudod, kis mennyiségben orvosság, nagyban gyógyszer ! :D
Csak óvatosan a sok alkohollal, mert öregíti a bőrt, meg ráncosodik tőle az ember, meg hamar elveszted a fejed ! Ugye nem akarsz ilyen fiatalon belépni az alkoholisták szövetségébe, meg elvonókúrára járkálni XD ?
Há szoktunk !
Kocsmatúrán.... :D
Heló mindenkinek !
Nem rég jöttem haza voltam biciklitúrán, nem volt olyan hosszadalmas, igaz 14:00 óra körül indultunk, de jó volt :), csak lebicajoztunk a Bélapáti tóhoz, tettünk egy kört :) !
Aztán most tervezzük, hogy holnap lehet megyünk gyalogtúrára Szarvaskőbe !
És ti szoktatok ilyen túrákon részt venni ?
US 14:30 Tartóscikk megrendelések, hó/hó, augusztus, előző: 5,1%, várt: 0,5%
US 15:55 Michigani fogyasztói hangulat index, felülvizsgált, szept., e.: 70,2 pont, várt: 70,3 p
US 16:00 Újlakás-eladások hó/hó, augusztus, előző: 433 ezer db, várt: 440 ezer db
itt szoktam figyelni
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=2619
van itt mindenféle elemzés
mikor jönnek a hírek, amire tépés lesz? 14:30? Meg 16h, ugye?
Az egyik krízisből éppen kilábalunk, de már itt is lehet a következő válság - sugallja az IMF adósságjelentése: ha a tendenciák nem változnak, akkor a világ legfejlettebb tíz országa adósságállománya a GDP 78 százalékáról (2007) 2014-re 114 százalékra nő, de rosszabb esetben akár a 150 százalékot is elérheti. A világ adóssághegyére Magyarország 89,5 milliárd dollárt "hordott", vagyis egy magyar állampolgárra közel 9 ezer dollár (1 millió 637 ezer forint) jut.
De ne higgyük, hogy a fejlettebbek sokkal jobban állnak. Németország például 2399 milliárddal tartozik (egy főre lebontva közel 29 ezer dollárral), az Egyesült Államok pedig 6737 milliárddal (vagyis minden egyes amerikai 22 ezer dollárral).
http://nol.hu/lap/gazdasag/20090925-porog_az_adossagszamlalo
Több mint kétmillió pengő van az inségakció céljaira
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=19207
"Mayer János kisgazdaminiszter elnökletével november hó 17-én mintegy harminc kisgazdaképviselő értekezletet tartott. F. Szabó Géza szóvátette, hogy a községek költségvetéséből törölték a faluszövetségi tagdijakat. Ő ebben az ügyben eljárt a belügyminiszternél, aki kilátásba helyezte támogatását arra nézve, hogy ez a jövőben elő ne forduljon. ......"
Meg adta régebben a minimax is, de már nem adja sajnos, most már ilyen elég béna mesefilmeket ad le az is :S !
Hát na, ez van !
Nekem mindegy hogy rajzfilm, vagy rendes film, csak Bean legyen !
Mindig meg tud nevettetni :) !
Egyezik ...
:)
a gyerekeimnek van egy teljes sorozat a rajz-film változatból...
nekem jobb mint az eredeti, pedig az is rendben van...
Mindjárt kezdődik a tv2-n, a Mr Bean aki teheti nézze !
Péntek estig mindenki lerobban?
:/
Köszönöm szépen !
jobbulást