Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#129871 Hathor Előzmény: #129826

Szia,

van utazás topic, ott írtunk pár helyet! Szívesen várjuk ott az élménybeszámolókat.

Na én meg profit.hu előadáson voltam most este.

Holnap egész napos Bettbullos előadás..

Csütörtökönként BÉT, szerdán ERSTE :))

Múlt hétvégén 2 napos questor volt.. (arra mondjuk nem tudtam elmenni)

#129866 TrogerBroker Előzmény: #129847

Ha-ha-ha.. :))

Csak óvatosan a dumával ! :))

Szeszterházi Károly Főiskolán tanulok, egri vagyok, imádom a bort, de "mértékkel" iszunk ! :))

Tudod, kis mennyiségben orvosság, nagyban gyógyszer ! :D

#129847 Wall street Előzmény: #129827

Csak óvatosan a sok alkohollal, mert öregíti a bőrt, meg ráncosodik tőle az ember, meg hamar elveszted a fejed ! Ugye nem akarsz ilyen fiatalon belépni az alkoholisták szövetségébe, meg elvonókúrára járkálni XD ?

Heló mindenkinek ! Nem …

#129826 Wall street

Heló mindenkinek !

Nem rég jöttem haza voltam biciklitúrán, nem volt olyan hosszadalmas, igaz 14:00 óra körül indultunk, de jó volt :), csak lebicajoztunk a Bélapáti tóhoz, tettünk egy kört :) !

Aztán most tervezzük, hogy holnap lehet megyünk gyalogtúrára Szarvaskőbe !

És ti szoktatok ilyen túrákon részt venni ?

#129510 Zabás Előzmény: #129505

US 14:30 Tartóscikk megrendelések, hó/hó, augusztus, előző: 5,1%, várt: 0,5%

US 15:55 Michigani fogyasztói hangulat index, felülvizsgált, szept., e.: 70,2 pont, várt: 70,3 p

US 16:00 Újlakás-eladások hó/hó, augusztus, előző: 433 ezer db, várt: 440 ezer db

itt szoktam figyelni

http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=2619

van itt mindenféle elemzés

#129502 Josef Előzmény: #129493

Az egyik krízisből éppen kilábalunk, de már itt is lehet a következő válság - sugallja az IMF adósságjelentése: ha a tendenciák nem változnak, akkor a világ legfejlettebb tíz országa adósságállománya a GDP 78 százalékáról (2007) 2014-re 114 százalékra nő, de rosszabb esetben akár a 150 százalékot is elérheti. A világ adóssághegyére Magyarország 89,5 milliárd dollárt "hordott", vagyis egy magyar állampolgárra közel 9 ezer dollár (1 millió 637 ezer forint) jut.

De ne higgyük, hogy a fejlettebbek sokkal jobban állnak. Németország például 2399 milliárddal tartozik (egy főre lebontva közel 29 ezer dollárral), az Egyesült Államok pedig 6737 milliárddal (vagyis minden egyes amerikai 22 ezer dollárral).

http://nol.hu/lap/gazdasag/20090925-porog_az_adossagszamlalo

#129493 Zabás Előzmény: #129488

Több mint kétmillió pengő van az inségakció céljaira

http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=19207

"Mayer János kisgazdaminiszter elnökletével november hó 17-én mintegy harminc kisgazdaképviselő értekezletet tartott. F. Szabó Géza szóvátette, hogy a községek költségvetéséből törölték a faluszövetségi tagdijakat. Ő ebben az ügyben eljárt a belügyminiszternél, aki kilátásba helyezte támogatását arra nézve, hogy ez a jövőben elő ne forduljon. ......"

#129050 Wall street Előzmény: #129040

Meg adta régebben a minimax is, de már nem adja sajnos, most már ilyen elég béna mesefilmeket ad le az is :S !

Hát na, ez van !

#129023 Csokigyáros Előzmény: #129021

a gyerekeimnek van egy teljes sorozat a rajz-film változatból...

nekem jobb mint az eredeti, pedig az is rendben van...

Mindjárt kezdődik a tv2-…

#129021 Wall street

Mindjárt kezdődik a tv2-n, a Mr Bean aki teheti nézze !