Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#129250 rbbj11 Előzmény: #129242

kipróbállak, esküszöm: veszek orcot....bár elég őrültség, mikor esik, mint a kő

#129242 matgab Előzmény: #125794

Orco eladva, jöhet a +10%, mégis elfogadták a kötvényesek az ajánlatot scenário...

#125794 Robag Előzmény: #125788

Nem vagy semmi! :))

Kicsit nehezen fogtad meg a lendületét, de azért sikerült ezt is rükvercbe kapcsolni. :)

#125767 matgab Előzmény: #124819

Vettem egy kis OTP-t, mert a múltkori 5100 feletti vételem is milyen szépen leblokkolta 4700-ig az OTP-t...Amit aztán ott persze eladtam és azóta meg sem állt idáig...

Mondom IDÁIG...

#124819 hAliG Előzmény: #124815

Amúgy én is szenvedek, s.gg.mbe kéne dugni a kezem és csak mozizni...

Vagy rám kötni valami invertáló gépet, hogy az ellenkezőjét tegyem annak, amit teszek :D

#124817 hAliG Előzmény: #124812

Átverni a matgab effektust, ez jó :)))

Pl. beadod ma, hogy vegyen Freesoftot, matgab effektus egyből indul, rv esik 10-15-40%-ot, de csak 3 nap múlva veszi meg a PETI, mikorra kieste magát :D

Erre gondoltál?

#124815 matgab Előzmény: #124812

érdekes, hogy esik az eső és a tőzsde nem esik. Ha lamosom az autóm (hétfő), akkor utána esni szokott az eső. Ha az eső esik akkor a tőzsde is esni szokott... Nem értem ma ez miért nem műxik? Illetve betettem egy vételi megbízást, de még nem teljesült.

Lehet, hogy előbb teljesül a vételi megbízás és csak utána kezd el zuhanni a tőzsde?

#124812 matgab Előzmény: #123688

Arra gondoltam, hogy kellene a PETIben egy olyan megbízási lehetőség is, hogy valamikortól éljen a megbízásom.

Azaz ma be tudjak vinni egy megbízást, úgy, hogy az csak 3 nap múlva aktiválódjon, de ilyen nincs, pedig soxázezer (akár milliós) nagyságrendekkel több pénzem lenne...

#123688 matgab Előzmény: #123681

Falxot 1200-ról tartom, szerinted eladtam itt?

Freesofttal meg tele vagyok...Majd megy az még fel, mint a Pannergy (csak el kéne adjam...:))

#123681 kelvin Előzmény: #123677

Ez szomorú, de legalább a pflax és a freesoft hozott, nem?

Van valamid most egyébként!

#123677 matgab Előzmény: #122961

így utólag az összes vételem jó volt, csak türelmetlen pánikbeteg voltam, mikor a vételeimet követően mindeig esett 10-15%-ot a papír.

Ahelyett, hogy követtem volna a jól kitalált stratégiámat , miszerint, amikor venni akarok először, akkor csak a tizedét veszem meg annak, amit meg tudnék venni.

Az eladásaim viszont szinte mindig a létező legrosszabb pillanatban a kitörés előtti M-1 vagy M-2 napban voltak ..