Táblákban tették fel, ragasztó + háló + dübel. Aztán már lehetett is alapozni, meg festeni.
Táblákban tették fel, ragasztó + háló + dübel. Aztán már lehetett is alapozni, meg festeni.
Én keverem, szerintem.
A közetgyapot az kemény anyag?
Én az idén nem végeztem vele. Kőzetgyapotot használtam. Azt mondták, azt annyira szeretik az egerek, mint én, majd, amikor beépítem ...
Vígaszom legyen ez : remélem, rohadt módon utálhatják az egerek is ...
Nálunk sincs, ez hiedelem.....
Kőzetgyapot?
Azt, hogy csinálták?
Mivel dolgoztak rá?
0, semmi. BME csinálta még anno a mamámékét:)
Nálunk 10cm kőzetgyapot került kívülre. Eps csak a lábazatokhoz, meg spalettákhoz.
Érezhető a hatása hőmérsékletileg, és a fűtés számlán is. :)
Ingyenlakók?
(patkány, egér, hörcsög ...)
miénken is és szintén probléma mentes. SZeretjük. Mamámék házán szintén ez van 35éve kb, először Mon arra tették rá és probléma mentes. A helyzet,hogy túl jó, 8centi vastag a hungarocel :))) Télen 28fok távfűtéssel:)))
Hát, nem tudom.
Az én házamon dryvit van, 10 éves, és semmi baja.
Nedvesedés nincs.
Te egyébként ezzel foglalkozol?
mi megérdemeltük :)) Nem tudom pontos %ot, összeget csak :)
Lehet ki kellene egészíteni Bud kitűzőjét holnap a szakmákra, ki mit csinál :D vagy mindenki hozon magával egy magyar és angol nyelvű CV-t :D
És utánna mehetek helyrehozni, mert elég egy:((
Na azt már tényleg sokalják:))
ez társasház, önkorméányzat adott valag lét.
Rés szellözés. Higro, 15k per ablak. Helyiségenként elég egy.
Mi házunkon is meglett csinálva 4éve és hatásos!!!! VAn rá támogatás is.
Energia spórolás az elektromos hálózatokon, égők ilyesmire gondoltam.
Azt csak hiszed, az a lényeg hogy 2 forint legyen az ára, és a tudatlanság miatt csak az EPS alapú a jó, mert a szomszédnak is az van. Úgyan egy kalap sz@r az egész, mert ami jó az drága, amit viszont nem használnak:))
Annyi dunsztosüveg házat amit mostanában csináltak, még sose láttam, és amikor helyre kell hozni akkor szerintük rablás az ár, vagyis marad a nedvesedés:((
Nem cégekre gondoltam.
Magánemberekre, akik a höszigeteléssel akarnak spórolni.
biztos jársz olyan helyeken, ahol utólagosan hőszigetelnek.
Ilyen vállalkozást érdemes lehet elindítani, szerintem.
Cégek? dehogy....
Tudod, én csak kicsiben gondolkodom.....
Józsi szerinted energia fogyasztáson spórolnak a cégek? Pl van olyan lehetőség, hogy a kiépített rendszer felújítását az ebrd 100%ban finanszírozza