Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

Re: nincs cím

#128104 kelvin Előzmény: #128102

off:

némmá amcsiban zöldülnek, mire örülnek ennyire megint?

on:

ha offshorban tolta akkor is kell tuajdoni bejelentés, a tulaj strikt-ra átalakulásról, nem?

És a cég neve is !

#128102 matgab Előzmény: #128098

áh, erre nem gondoltam...

Akkor azt hiszem kitaláltuk az igazságot ami a spekiket megint megfuttatta egy körre.

Ha áttette off-shore-ba és a nevén marad, az lehet, hogy nem zavarja a jelenlegi tulajdonosokat sem (10% kit érdekel), és neki nem kell adóznia, ha mégis megy a részvény.

Viszont ez önmagában nem hordoz értéket, csak minimálisat (nyilván nem azért hozott létre off-shore-t, hogy 2 hónapon belül 1800-ért adja el a pakkját, aminek nem tudom a beker értékét)...Ergo a nyomás enyhülhet.

#128100 hAliG Előzmény: #128094

2100-2150 környékén is megfordult vagy 40-50ezer db, lehet, hogy ott lesz egy kis ellenállás?

#128098 Kissherceg Előzmény: #128091

szvsz offshore cég nevére átadhatta volna pakkját és annyi :) Kell új tulaj bejelentés még.

Utána pedig 2kig elég hamar kiszívták a piacot, gondolom könnyű futtatni a papír, ezért meg is teszik :)

#128094 matgab Előzmény: #128093

nem volt átkötés. öntés volt és vki aláállt.

Az átkötés során saját magadnak adod el a papírt, ez meg látszólag nem az volt...

Pont ez a lényeg!

#128091 matgab Előzmény: #128088

hát pont ez a lényeg, hogy ha én Illés lennék, akkor beálltam volna 1650-re 200 k-val, megborítom 200-val az árfolyamot és mindenki azt hiszi, hogy ő kiszállt.

Elkezdik venni a papírt , mint a hülye és ő még 40-50k-val tud aznap kiszállni...

Már csak az nem logikus, hogy 2600-ról miért nem tolta atom módjára, csak 12e darabot, mikor ott is akár 100k-t is kitolhatott volna...

#128089 kelvin Előzmény: #128087

Nagyon rápörögtetek erre a részvényre!

Mi történt?

Van valami érdemi hír vagy csak rákattantatok??

#128088 akpo7

Onkotest altalaban nem piacin csinalnak. De ettol meg barmi lehet.

#128087 matgab

Brókerkörökből származó információink szerint a vételi és eladói oldalon is a Concorde állt.

#128085 matgab Előzmény: #128082

Hopp-hopp!

Megjelent már a bejelentés, hogy ő adta el, vagy csak feltételezés volt?

Mekkora vicc lenne, ha valóban önkötésre gerjedt volna rá mindenki! Mármint annyira nem értékelném, de legalább látnám , hogy konyít valamit a pszichológiához is az ürge!

#128082 Kissherceg Előzmény: #128077

gondolom adózási okok miatt, veszteségesen nem tudom eltudta e adni, de csinált előtte önkötést, akkor valszeg, bár ez se jó megoldás egészen.

Amit mondasz az is beleférhet a képbe, máshol kivette ezt a lét.. :)

#128078 hAliG Előzmény: #128077

Délelőtt írtam, hogy ez Magyarország, simán el tudom képzelni amit írsz! :)

Tuti, hogy (valamiért) sürgették, mert helyében én sem így szálltam volna ki.

Nem hinném, hogy hirtelen kellett volna neki ~300milla.

Szerk:

Szép lassan adogattam volna el, vagy a cég sr vásárlásánál adtam volna át jobb áron, de piaci alatt, átkötéssel.

#128077 matgab Előzmény: #128036

Valami tényleg nagyon bűzlik...

Ha én Illés lettem volna 200 k részvénnyel, akkor csináltam volna két darab 100k-s önkötést.

Mindenki azt hitte volna, hogy kiszálltam és ma újabb 50k-t tudtam volna rádobni a népre.

Ráadásul 2400-2700 között is tudta volna önteni, ha akarja.

Miért nem tette?

Ez mindenképpen 100-200 millió forint többlet könnyedén a mostani helyzetéhez képest...

Csak az az egy verzió lehet hogy valamit nagyon elsíbolt és azt mondták: vagy lemondasz és átadod az üzletrészed 1650-en, ezzel visszadod a vállalatnak feltűnés nélkül amit elvettél, vagy mész a dutyiba , mint egykori év- IT vállalkozója. Erre könnyen magyarázatot adhat a Humansoft negatív eredménye is.

Vélemények?