én mondtam (legalábbis beírtam, hogy eladtam az OTP-m, ilyenkor gigarally szokott jönni az összes blue-ból....
én mondtam (legalábbis beírtam, hogy eladtam az OTP-m, ilyenkor gigarally szokott jönni az összes blue-ból....
Ha reggel valaki azt mondja, hogy ma pluszban adom el a teljes pakkomat - beleértve a múlt héten vett 810 körülieket is - hát nem tudom minek nézem, de ez így igen jól esett, csak az bánt, hogy reggel csak egy keveset mertem venni 793-on... :)
Azt gondoltam, hogy legalább a mai kamatvágás megmozgatja, de ez a forgalom eddig még a szánalmas kategóriát sem éri el, 25 millió-32k db részvény pfff... És ebben már az én vételeim is benne vannak :)
Úgy elgondolkodtam most azon, hogy én teljesen ingyen csinálom az elemzéseimet, de ezek a manuszok meg nagy lovét akasztanak azon, hogy kb. régóta 750-800 közt mozgó papír célárát felemelik :(
felkötés próba megjelent, grat :)
Még én is, bár időnként megcsal a kis cafka :)) Megkérdezhetem mi az a 222, vagy államtitok :) ? Én csak vettem 97-en hátha felkötögetik...
az mindegy :o) lényeg hogy van erre is elméletem.
gondolkodom, tehát vagyok :o)))
sose mondtam hogy jók lennének az elméleteim.
mármint az összes ;o)
mtelt az elméleteden kívül sztm senki nem shortolja :)
végre !
két napja nem látom.
ott van megint 222 :o)
most vesz.
ilyenkor vagy záróban felkötés :o) vagy még jobban beadják és ott is a 810 fölötti shortjait zárja :o)
nehéz ügy !
ez a maki néha nagyon makrancos, de nagyokat tud ugrani is :o)))
szeretem makit.
Én reggel a nagyját még eladtam 806-on, a mai 800-asokat 802-ön, így már csak egy kis pakkom maradt, de látva az elmúlt két napot talán ezt is el kellett volna adni. Már a hétfői kamatvágási várakozás sem ösztönző?
furcsán ünneplik az új tulajt. Uccsó vevője volt a papírnak
igenis
gyakorlom
úgyhogy inkább elmegyek bevásárolni, ne is lássam :)
Nyugi, én is benne vagyok ráadásul nyakig :)) A tegnap vett pakkjaim már vastag minuszban, ma kicsit leátlagoltam, a 800 csak megfogja - bár 802-n meg felfelé torlaszolják...
méééér nem bír ez is menni a többivel??
már megint sikerült a legnagyobb sz@rba nyúlnom :((
ej-ej ! le vagy maradva. ahogy elemző kartárs is. ezért emelte meg a célárat. hihihi. szóltak neki h figyu elég tré h bevásároltunk a célár meg a béka feneke alatt van, még ügyfél assziszi h short :o)))
most olvastam :)