Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: kitűző

#126688 Amatoregy Előzmény: #126687

nekem elég, ha előtte egy órával küldtök egy sms-t, hogy hová kell menni..

feltéve ha nem kell rátankolni 30 liter gázolajat, mert annyit módosul a helyszín :)

#126687 lilia Előzmény: #126660

mitosszeszenvedtekezzel........

hazigazda (Herceg) MONDJON egy helyet es kesz, aki jon jon, aki nem nem.

(Videkiekre kene elososrban gondolni, hoyg ne az utolso pillanatban tudjak meg.)

de ezt a hatarozatlansagot....

igy kereskedtek is?

"inkabb molt veszek.....nem ,nem jobb az otépé.....inkabb megis mol...aaa, legyen inkabb a matav , elotte jobb parkolo..."

Herceg irj be egy helyet, de ezt a pocsolest meg olvasni is rossz....

#126660 Ozzy_ Előzmény: #126657

Ja még azt hozzátenném, mert sok van, aki nemtudja, hogy 4 évig főztem. 3 évet a brit hadseregnek, 1 évet egy 4 csillagos tengerparti szállodában.

Úgyhogy ha a kerti parti mellett teszitek le a voksot és lesz aki helyet ad neki, akkor is jót esztek.

#126658 Ozzy_ Előzmény: #126376

és akevébé aranyos nyálkás dögökkel hogy állsz? =)

Én megeszem a nyulat is, de pl a homárt azt csak megkóstoltam, nekem az ilyenek inkább taszítóak, mint a nyúlpaprikás, vagy a lókolbász.

#126657 Ozzy_ Előzmény: #126262

Én megfőzök, ha van kellő felszereletség (elég egy bogrács, csak elég nagy legyen) és ha megmindjátok mit szeretnétek enni. Na meg nem árt ha valaki befogad minket a kertjébe, mert belávosban ez annyira nem mutat jól =)

#126637 BudFox Előzmény: #126634

Fricko -val ma találkoztam...ő csak pár órát tud ott lenni a találkozón..lehet hogy csak benéz kis időre, egypár órára..

#126634 BudFox Előzmény: #126597

szerintem lesz közülünk, aki nem tud eljönni az biztos...30 alatt le lehetne foglalni..aztán ha mégis mindenki eljön, akkor szorítunk neki helyet...beshortoljuk :D

#126601 hosszhuszár Előzmény: #126597

miért, az nem vega kaja?

A hasam meg a sok zöldségtől van kikerekedve, biztos az tévesztett meg......:)))

Szerk:

De miattam nem kell külön vega kaját rendelned,viszek magammal, egy kis bujú lábszárat:)))