nekem elég, ha előtte egy órával küldtök egy sms-t, hogy hová kell menni..
feltéve ha nem kell rátankolni 30 liter gázolajat, mert annyit módosul a helyszín :)
nekem elég, ha előtte egy órával küldtök egy sms-t, hogy hová kell menni..
feltéve ha nem kell rátankolni 30 liter gázolajat, mert annyit módosul a helyszín :)
mitosszeszenvedtekezzel........
hazigazda (Herceg) MONDJON egy helyet es kesz, aki jon jon, aki nem nem.
(Videkiekre kene elososrban gondolni, hoyg ne az utolso pillanatban tudjak meg.)
de ezt a hatarozatlansagot....
igy kereskedtek is?
"inkabb molt veszek.....nem ,nem jobb az otépé.....inkabb megis mol...aaa, legyen inkabb a matav , elotte jobb parkolo..."
Herceg irj be egy helyet, de ezt a pocsolest meg olvasni is rossz....
inkább rendezzük Győrben a talit:D
Stefániát ismerem, annyira nem rajongok a helyért szvsz
Ja még azt hozzátenném, mert sok van, aki nemtudja, hogy 4 évig főztem. 3 évet a brit hadseregnek, 1 évet egy 4 csillagos tengerparti szállodában.
Úgyhogy ha a kerti parti mellett teszitek le a voksot és lesz aki helyet ad neki, akkor is jót esztek.
és akevébé aranyos nyálkás dögökkel hogy állsz? =)
Én megeszem a nyulat is, de pl a homárt azt csak megkóstoltam, nekem az ilyenek inkább taszítóak, mint a nyúlpaprikás, vagy a lókolbász.
Én megfőzök, ha van kellő felszereletség (elég egy bogrács, csak elég nagy legyen) és ha megmindjátok mit szeretnétek enni. Na meg nem árt ha valaki befogad minket a kertjébe, mert belávosban ez annyira nem mutat jól =)
Kisherceg!
Stefánia-Thököly Sarkán a Stefánia étterem???
A Récsei Centerben lehet non-stop parkolni (200-300 Ft), kb. 200 méter az étteremtől!
Fricko -val ma találkoztam...ő csak pár órát tud ott lenni a találkozón..lehet hogy csak benéz kis időre, egypár órára..
szerintem lesz közülünk, aki nem tud eljönni az biztos...30 alatt le lehetne foglalni..aztán ha mégis mindenki eljön, akkor szorítunk neki helyet...beshortoljuk :D
a szalonnás csusza nekem is jöhet.. :))))
csak a szalonnát otthagyom...
miért, az nem vega kaja?
A hasam meg a sok zöldségtől van kikerekedve, biztos az tévesztett meg......:)))
Szerk:
De miattam nem kell külön vega kaját rendelned,viszek magammal, egy kis bujú lábszárat:)))
ja... szalonnás túrós csusza... :))
Igen, én.
mondjuk inni sem ihatok, és ez már nagyobb baj... :(
ja én sem eszek húst, bár ez nem látszik meg rajtam... :)