még nem szignifikáns, de hamarosan beadhatja az eladási jelet...és akkor irány 60 usd...
még nem szignifikáns, de hamarosan beadhatja az eladási jelet...és akkor irány 60 usd...
Hopp a ridikül, olaj pofon
Distillate inventories rise 3 million barrels
Gasoline inventories rise 5.4 million barrels
U.S. crude inventories rise 2.8 million barrels
túl vagyok vállalva megint.
ki kellett hagyjam a biztonság kedvéért :o)
nem kell mindig kaviár :o))))))))))))
mondjuk én is egy balek vagyok mert ilyen jó short szignált kihagyni :o))) :o(
ejnye hogy is gondolhatsz ilyen badarságot :D:D:D még ártana a kereskedés tisztaságának :)
milyen érdekes ma még a csapból is az folyt h ezüst és gáz a jó befi :o))) miért is esik akkor ??? mintha valaki(k) adná(k) ... kellett a balekok hada.
70,60-tól shortoltam első körben 69,52 ig :) a második kör 70,1 ről még tart :D
látom, közben megvolt a 69!!! Az alá kéne menjen, akkor léphetne ki a sávból. Hát ez így még long....lehet, meg kéne próbálnom longra?
Jaja, még élénken emlékszem a múlt hónapra... :-)) akkor kis mínuszban dobtam (pánik), majd duplázott a certi... ezért most erős késztetést érzek, hogy eltegyem ezt a kisebb "szemet"! Ráérek máskor duplázni, nagyon nem sűrgős :-))
(viszont mindig fenttartom a jogom a pánik vétel és pánik eladásokra) :-))
Ma adat, holnap opció kifutás, óvatosan a pozikkal, ráadásul péntekem index kifutás negyedéves az Usában. Részemről mozi, mert egy erős csapkodás benne van a pakliban:))
Tegnap délután már remegett a kezem, hogy eladjam, de még megvannak :-) ... most lettem kicsit bizonytalan, a munkahelyi (autógyár) hangulat és megrendelési indexem :-) nagy jóindulattal stagnál, ráadásul magasak a készletek is... Május-június körül nem ez volt tervezve őszre, hanem már a termelésfelfutás. (habár ez hetes és havi bontásban is sokat változhat még...) meg ez nem USA adat, tehát nem számít semmit :-))
TL13-ast nézegettem ma, brutál milyen mozgás van benne. 1 dollár olajár mozgás kb 15% árfolyamváltozás, elég meredek főleg ilyenkor este nem tudsz kereskedni vele, persze amíg jó irányba állsz nincs gond. :D