Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: kitűző

#126551 Amatoregy Előzmény: #126550

Igazad van.

Tapasztalat, hogy az előzetesen visszajelentkezők számát 0,75-el elegendő szorozni.

#126550 Kissherceg Előzmény: #126536

Nem egy garancia, hogy mindne reggelt holnap délig megnézi az oldalt. 28főnél járunk, Én meg 15el kalkuláltam, de hál istennek sokan vagyunk :)

Discon kívül van vega a csapatban? Ha nem haragszol Disc, akkor vega tálat nem rendelek külön. Kiválasztok két félét.

#126536 Amatoregy Előzmény: #126531

Herceg,

akkor csináld azt (bár van benne kockázat), hogy holnap délig mindenki frissítse. Aki nem jelöli magát újból azt vedd úgy, hogy nem jön.

És akkor lehet kalkulálni.

#126531 Kissherceg Előzmény: #126524

Helyszínek is impotensek, 3napja nem jött válasz megkeresésemre és 30főt több hely nem tud fogadni...

Nagy Lajos tud elvileg, de ott is előleget kellene fizetnem. :)

#126524 matgab Előzmény: #126517

Mondjátok már a helyet, mert mindjárt 25-e van...Komolyan mondom elég ebből a demokratikus bénázásból, aminek soha nincs semmi eredménye, felkérem az Alapító Atyát, Herceget, hogy mutasson nekünk utat hogy 25.-én hova menjünk és kész, nincs apelláta...

Alternatív megoldás:

Virtuális kocsmát nyitunk chattel és megbeszéljük, hogy mindenki ott lesz 25-én , modjuk 20.00-tól és mindenki Ursi virtuálsi borsófőzelékével lakik jól!

#126487 Dr. ursi Előzmény: #126388

szia Barnus :o) biztos ettél már jobbat te :o) de hát ha még a borsófőzelékemből ettél volna :o) az tényleg eszement jól szokott sikerülni

Legyünk szabadtéren, sza…

#126465 Zabás

Legyünk szabadtéren, szalonnázzunk! :)

#126458 Amatoregy Előzmény: #126455

ahogy számolgatom, ha sorba megyünk a helyeken, szombad délutánra végzünk...

csak csütörtökre kellett volna tenni, mert akkor le lehetett volna kereskedni, usa zárót és a ázsiai nyitókat is. Mivel ilyen tudás tömeg ritkán jön össze, még a kaja ára is kijött volna belőle...

#126388 Tbarna Előzmény: #126271

Sziasztok

Nagyon nagy mellénnyel jelentem be én már részesültem ama megtiszteteltésben, hogy Ursi főztjéből ehetem. Nyugodtan állíthatom: Nagyon jól keveri-kavarja.

:)

#126382 Zabás Előzmény: #126376

Hörcsög biztos nincs :) ! Remélem

szerk:

tudom, nem illik ide, de már több ismerősömmel is beszélgettünk arról, hogy kínait soha nem láttunk még temetőben eltemetve! Hova kerülnek? Vannak tippjeim, de kicsit gyomorforgató lenne :)

#126376 Dr. ursi Előzmény: #126374

az aranyos cuki szőrmókos állatokkal azért kivételt tehetek :o)

valszeg komoly konfliktusba keverednék a tulajjal és a főszakáccsal ...