:)))
Mongolbbq ...
;)
Mongolbbq ...
;)
Vigyázat! Magaslabda!
;)
Igazad van.
Tapasztalat, hogy az előzetesen visszajelentkezők számát 0,75-el elegendő szorozni.
Nem egy garancia, hogy mindne reggelt holnap délig megnézi az oldalt. 28főnél járunk, Én meg 15el kalkuláltam, de hál istennek sokan vagyunk :)
Discon kívül van vega a csapatban? Ha nem haragszol Disc, akkor vega tálat nem rendelek külön. Kiválasztok két félét.
Herceg,
akkor csináld azt (bár van benne kockázat), hogy holnap délig mindenki frissítse. Aki nem jelöli magát újból azt vedd úgy, hogy nem jön.
És akkor lehet kalkulálni.
Helyszínek is impotensek, 3napja nem jött válasz megkeresésemre és 30főt több hely nem tud fogadni...
Nagy Lajos tud elvileg, de ott is előleget kellene fizetnem. :)
Virtuális kocsival mehetünk, és legalább valós alkoholt ihatunk :)
Mondjátok már a helyet, mert mindjárt 25-e van...Komolyan mondom elég ebből a demokratikus bénázásból, aminek soha nincs semmi eredménye, felkérem az Alapító Atyát, Herceget, hogy mutasson nekünk utat hogy 25.-én hova menjünk és kész, nincs apelláta...
Alternatív megoldás:
Virtuális kocsmát nyitunk chattel és megbeszéljük, hogy mindenki ott lesz 25-én , modjuk 20.00-tól és mindenki Ursi virtuálsi borsófőzelékével lakik jól!
Írtam neki jöjjön, de még választ nem kaptam :)
szia Barnus :o) biztos ettél már jobbat te :o) de hát ha még a borsófőzelékemből ettél volna :o) az tényleg eszement jól szokott sikerülni
ahogy számolgatom, ha sorba megyünk a helyeken, szombad délutánra végzünk...
csak csütörtökre kellett volna tenni, mert akkor le lehetett volna kereskedni, usa zárót és a ázsiai nyitókat is. Mivel ilyen tudás tömeg ritkán jön össze, még a kaja ára is kijött volna belőle...
zabas, a nicked alapjan szerintem te ajanlj valamit es oda megyunk:)
Sziasztok
Nagyon nagy mellénnyel jelentem be én már részesültem ama megtiszteteltésben, hogy Ursi főztjéből ehetem. Nyugodtan állíthatom: Nagyon jól keveri-kavarja.
:)
Hörcsög biztos nincs :) ! Remélem
szerk:
tudom, nem illik ide, de már több ismerősömmel is beszélgettünk arról, hogy kínait soha nem láttunk még temetőben eltemetve! Hova kerülnek? Vannak tippjeim, de kicsit gyomorforgató lenne :)