mi az a loki? :)) kutyu név? :))
mi az a loki? :)) kutyu név? :))
igen az hal meg utoljára...:)
most kutya világ van mindenkire... ezért az elmúlt félév alatt azon dolgoztam, hogy megszabaduljak vállalkozásaimtól... több-kevesebb sikerrel... és most "csak" tanácsadással foglalkozok... azt gondolom először meg kell várni, hogy merre indulnak a dolgok, és csak aztán belevágni valami értelmes dologba... addig marad a jó öreg szolgáltatás...:)
meg persze a piac... kicsi pénzzel, kis kockázattal, kis haszonnal...
Holnap azért nem egy oldalra fogunk drukkolni... :) Hajrá LOKI!
a búzának is úgy kell :)) piac megfinanszírozza reméljük :)
na ott még nem voltam... pedig az a kedvenc csapatom már nagyon régen... sőt a fiamé is..
arra gondoltam majd tavasszal a LOKI továbbjutása esetén kimegyek, ezt meg is ígértem a fiamnak, erre úgysincs sok esély...
ha más nem, akkor jövőre egy bajnokira, mondjuk egy Barca-Valencia az jó lenne...
de ehhez a dolgoknak is úgy kellene alakulnia...
Ez nem hivatkozás, uncsi tesom is túl van a 4. x-en :) Addig jó, amíg ilyeneket meglehet tenni néhanéha, szerintem ez teljesen normális. SZóval nekem is célom ;) :)
nem vagyok én olyan jó anyagi helyzetben, csak azt gondolom, ha nem élek, és egész életemben azért robotolok, hogy félretegyek, aztán meg nem lesz időm élvezni, akkor minek kuporgatni...
meg hát én már túl vagyok a 4. x-en...:(
utoljára a VanBasten-Gullit-Reykard időszakban voltam ott (nem meccsen) és akkor vettem ereklyéket (zászló, sál)... és kedvelem a Milant (mellesleg az egyik fiamat is így hívják)...
de ha ezért megutálnak itt a fórumon, akkor elvetem a gondolatot... :)))
dehogynem, uncsitesom szintén ilyen hátrányos helyzetű és meccsekre jár. Ma éppen a barca meccset nézi meg helyszínen :))) Egyszer majd Én is
miért nem jó ötlet?? :)))
ez a hozzászólás a mintapéldája a hogyan utáltassuk meg magunkat gyorsan egy fórumon. :))))
ilyen alapon a magyar himnusz is az... :)))
engem kirázott a hideg, főleg amikort nem hallatszott alatta a zene...
persze élőt az élővel kellene összehasonlítani...
más...
most azon gondolkodok hogy a firenzei kirándulást (Fio-Loki) érdemes lenne az előző napi Milan-Real M. meccsel összekapcsolni...:)
ha egy szekér egyszer beindul..:))))
Én elfogult vagyok, de ez az induló annyira romantikus, hogy szinte lányoknak való. :-D
Körtét az almával nehéz összehasonlítani. Az élő pooli hangulat összehasonlításához el kellene látogatnod az Upton Parkba, a kalapácsosok otthonába is. Egyébként meg csak a két felvétel hasonlítható össze. Valószínűleg azért keverted a MU-val, mert mindkét csapat United, ami gyakori klubnév Angliában.
sokszor néztem már meg:)
igaz, hogy ez nem az én felvételem, de hasonlítási alapnak nem rossz.. :)
eddig azt hittem ez a MU indulója...
amúgy nem rossz, de engem a Pooli "élő" jobban megfogott...
mondjuk én az angol fociért nem rajongok, de az biztos, hogy meg van ezeknek a meccseknek is a varázsa...
HAJRÁ LOKI!!!
Itt az "I'm forever blowing bubbles" West Ham induló, csak hogy a Liverpooli himnusszal össze tudd hasonlítani:
Ron Atkinsonnak, az ITV volt szakkomentátorának aranyköpései mérkőzések alatt:
"Elb...ott, lusta, kövér nigger" (Marcel Desailly)
"Woodcock betalált volna, csak a lövése túl tökéletesre sikeredett."
"Most már muszáj odatenniük magukat, hiszen nincs mit veszíteniük, legfeljebb a mérkőzést."
"Tony Adams: ő az a szikla, amelyből a csapat kinőtt."
"Az angol csapatból valakinek végre meg kéne ragadnia a labdát a szarvánál fogva."
"Úgy fest, a Chelsea néhány sebességi fokozatot az öltözőben hagyott."
"Ott a jó kis háromszögelés, öt ballábas játékos által..."
"Szerintem a lassítás sokkal rosszabbnak mutatta, mint amilyen valójában volt."
"Na, ez volt Pelé igazi erőssége: karral feltartani az ellenfelet."
"Azt nem mondanám, hogy Ginola a Premier League legjobb balszélsője, de nincs jobb nála."
"Sokat cselezget, ezt pedig nem szereti az ellenfél, csak végig kell nézni az összes pofáján."
"Nos, szerintem bármelyik csapat nyerhet, de lehet döntetlen is."
"Zidane nem igazán boldog, szenved a széltől."
"Sztojcskov a szélen játszik, ebben a szituációban szeret bejönni és megskalpolni a középhátvédet."
"Egy négyméteres kapus gond nélkül hárította volna."
"A srác messzebbre rúgta, mint ahová én szoktam menni nyaralni."
"Azt hiszem, a higgadt pánik pillanatait élték át."
"Köztudott, sosem foglalkozom a játékvezetővel, és ezzel a szokásommal most sem fogok szakítani egy ilyen seggfej miatt."
szeptember 29.20.45. Budapest
DVSC-O. Lyon