mostanában kevesebbet írtam.
Volt Immutable (coin) eladásom 1,44-nél, azóta már meg is volt a +10% természetesen.
Eladtam a GALA-t , az is ugrott persze egyet utána.
Most vettem egy kis KULR-t , CPE-t tegnap és PBR-t egy pár napja
mostanában kevesebbet írtam.
Volt Immutable (coin) eladásom 1,44-nél, azóta már meg is volt a +10% természetesen.
Eladtam a GALA-t , az is ugrott persze egyet utána.
Most vettem egy kis KULR-t , CPE-t tegnap és PBR-t egy pár napja
K+S beesett 30 alá (megvolt a szokásos -10%) , ott gondolkodtam a vételen, de nem vettem, ezért nyilván most már 32,4 felett is volt...
igen, a helyzet fokozódik, egyre keményebb ez a faktor.
Mondjuk a tegnapelőtti vételeimet követően is ez a tegnapi beszakadás egy kicsit erősnek tűnik...
Cameco_ -10,33%
K+S ma már -7,5%
Sibanye meg -7% volt tegnap.
Vettem tegnap IMX (coin-t) 2,1-nél, ma már 1,88
Szóval a faktor halad a maga útján.
IO eladásomat követően most +60% van a premarketen.
Ha matgab elad egy részvényt, akkor az még akkor is emelkedni tud (ekkorát), ha már csődben van és a részvényeseknek nem marad elvileg semmi.
(És a csőd szélén táncoló cég vételemet követően természetesen csődbe is került).
A Seadrillben- amit meg tartottam a csőd végéig- abban valóban kisemmizték a részvényeseket.
K+S csomag fele visszavéve... 33.9-en. Jöhet a 10% esés.
Eddig 30% nyerő úszott el azon, hogy mindig a kitörés előtt adtam el. Nehéz tartani egy emelkedő részvényt és még nehezebb eladni egy csökkenő árú részvényt.
NRGV végül kiszórva. Az utolsó még 9,5-nél beszerzett alap pakknak intettem könnyes búcsút. Szép kaland volt 9,5-ről 9 alá onnan fel 20-ig, lezuhanva 11-ig, vissza 14-re, ismét le 11-ig, majd hirtelen fel 20 fölé (illetve ma is volt 21 felett és 18,55 is)...
Holnap biztos plusz 10% lesz, aztán majd meglátjuk
cameco-t betettem premarketben 29,5-re és megnyitott a piac és kikapták a kezemből.
Ilyenkor szokott jönni egy látványos felvásárlás 20-50% prémiummal...
NRGV 10%-ot emelkedett tegnapi eladásom (80%) óta... pörög a fucktor.
közben nem tudom, hogy említettem -e de kattog a faktor tovább, időközben megvolt a KULR vételt követő -10%, és a Corsair eladást követő 10% is... Bár a régi 10% az manapság inkább 25-30% és a teljesülések időtávja is inkább 3 nap szokott lenni, semmint 2 hét...
Energy Vault 80%-a eladva. Megjárta ez a pakkom a hadak útját... Vételemet követően (18-16) már első nap 12 körül zárt. Onnan még beesett 11-ig. és onnan most visszamászott pozitívba...
A krva NNDM meg Corsair ma is hogy hasítanak, mióta eladtam őket...
HUF eladás USD vétel...
BUX longom jól hozott volna ha tartom.
Kicsit attól félek, hogy itthon most lesz majd az "utánam a vízözön".
Vagy fenntartják az árstoppokat és az előbb utóbb jelentős gazdasági torzulásokat fog okozni, vagy elengedik és az meg politikailag nem tudom mennyire lesz felvállalható a Fidesznek.
Így vagy úgy, de most fogják ráengedni az országra a válságot. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy ha a szomszédvár bohóca - Zelenszkij az oroszokat ha letudja, akkor milyen erővel és milyen elánnal fog a neo-bal-liberális globális elittel a háta mögött nekiesni bosszúszomjtól vezérelve kis hazánknak... Mert szemernyi kétségünk ne legyen, ezek bosszúszomjas fenevadak...