:)
vicc akart lenni ...
vicc akart lenni ...
"Most nézem , nem lehet hendikeppel megfogadni a Debrecen győzelmét! (Mármint, hogy legalább 2 gólos Debrecen győzelem...:) "
Nálam fogadhatsz, de van min. összeg: ha érdekel, nemsokára kitalálom neked az odds-okat :D
Nálam is ez a tv megy és a tapasztalataim is hasonlóak, de a sportnál maradva az azért nagyon zavar, hogy nincs a kínálatukban espn america, különösen most, hogy végre beindult az NFL szezon, ezért még a digisport sem kárpótol...
Már mit reklámoztam? A Digi-tv adását?
Nézd, 2900 Ft havonta nem pénz. Nálunk ők vannak és egy kábelszolgáltató (a semlegesség kedvéért upc).
kb 4-szeres áron kínálják ugyanazt. A tv-m kb 15 éves, egy orion színes tv. Annak mind1, milyen jel jön, mindet meg tudja jeleníteni. De ahogy a szomszédoktól hallom, az sem jobb.
Ezt évente kb 5-6 alkalommal nem tudom nézni 3-4 órát, ha nagy vihar van. De nem vagyok tv függő, nem is nagy gond ez nekem.
Most nézem , nem lehet hendikeppel megfogadni a Debrecen győzelmét! (Mármint, hogy legalább 2 gólos Debrecen győzelem...:)
Ez itt a reklám helye ...
Szavaztatok már, reklámfalók?
Már mondtam, a digi tv 2900 huf/hó. Aki szereti a focit, annak megéri, és mindenütt lehet fogni. Nekem mondjuk alapból az van, mert ezek a tv adások nekem nem érnek meg több pénzt:)
A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. jóvoltából szeptember 16-án 16 órától a budapesti Kossuth téren felállított 3x4 méteres LED-falon látható lesz a Digi Sport műsora, mely 20 óra 45 perces kezdettel a helyszínről közvetíti a Liverpool-Debrecen Bajnokok Ligája-mérkőzést. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
Akik viszont Debrecenben akarnak meccshangulatban szurkolni a Lokinak, szerdán a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen, a DEAC-pályán több kivetítőn is megtekinthetik a találkozót.
beteszem ide is, hátha vkinek kell majd:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=100&mforum=stream
itt vannak stream-ek a holnapi meccsre;
:-)
Oké, a Mesterek Tornáját igérem végignézem!
A második szett közepén elaludtam, mert biztos voltam benne, hogy Federer nyer!
Del Potro nagyon gyengén játszott az elején!
Most láttam, hogy kikapott Federer, vagyis az argentín megfordította a meccset!!!
Hát ez nem semmi, nem hittem volna!!!
Mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy megtört Federer sorozata, de sajnos ez van!
Még jó, hogy nem néztem végig, mert nem tudtam volna elaludni!
Elalvás előtt volt egy olyan érzésem, hogy, ha kikapcsolom a TV-t, akkor Federernek annyi...
Még mindig nem hiszem el, hogy ez így is lett!!!
Maximálisan egyetértek!
Nézd meg a mai férfi döntőt az Eurosporton 22,00-tól!
Fantasztikus lesz!!!
Clijsters tényleg nem semmi, de azért ez az eredmény minősíti a többieket is.
Federer egy fenomén, de ez a Del Potro gyerek is egyre jobb.
okszi...
Én meg jelenleg ott tartok, hogy éppen helyet keresek Zuglóban a holnapi mérkőzésre...
Tudok egy jó helyet, de az a füredi lakótelepen van az Őrs mögött, nekem kicsit messze a Puskástól!
Remélem most sem lesz...