Én tegnap záróban eladtam a 799-800-on vett pakkomat, gondoltam ennyiért ma is kapok, ez a nyitóban meg is történt, egy kicsit bővítettem de így sincs sok, inkább kivárok...
szerk: a forgalom eddig egy nagy nulla
Én tegnap záróban eladtam a 799-800-on vett pakkomat, gondoltam ennyiért ma is kapok, ez a nyitóban meg is történt, egy kicsit bővítettem de így sincs sok, inkább kivárok...
szerk: a forgalom eddig egy nagy nulla
én is vennék, de ez a kis butus nem akar esni. Ha meg 800+ veszek, biztos, hogy bedöntöm vele a piacot, mert eddig mindig így volt...
Én is gondolkodom a bővítésen, ha a többiek esegetnek hátha ezt felhúzzák.
ha nem lenne korábbról 800-as pakkom én is vennék, bár lehet veszek hozzá...
Vajon eljön ma az árfolyamkarbantartó nap? Tegnap halovány jelek voltak a kitörésre, ma szépen meg lehetne húzni, a szokásos módon, mikor senki sem várja... Én mindenesetre nyitottam egy kis longot :)
Igen ez benne van, a 800-as felhúzás ugyanígy működött, minden esett ez meg forgalommal kitört, én meg az egészből kimaradtam mivel csaknem egy heti 70-80 közti toporgás után pont előző nap realizáltam mindent...
Majd ha a többiek elindulnak lefelé, akkor fog kitörni, ezzel tartják egyensúlyban a BUX-ot. :)
Túlzás lenne azt állítani, hogy rajtam kívül túl sokan foglalkoznának ezzel a kis szutyokkal :)
Már napok óta itt oldalazgatunk 790-805 között, forgalom ma sincs ( 2,7 milliós átkötés volt) így a várt kitörés még mindig sehol, pedig a napokban még a külföld is támogatta volna...
Én mindenesetre lesben állok egy kisebb pakkal, amit egy forgalommal indított kitörésben bővítenék.
Valami itt készül, újabb 500k rv a könyvön kívül, csak azt tudnám merre lökik - remélem mégiscsak fel...
Ebéd után megjött a forgalom, a baj csak az, hogy lefele... Szépek ezek az átkötések, különösen az 500k-s 793-on. Egyelőre nehezen látom bele a 830-at, de a múlt héten ugyanez ment 20 forinttal lejjebb, aztán csak megindult.
Lassan keresek egy kötelet :)) Már 20 forintot ment reggel óta és ma volt ez elmúlt két hét első napja, mikor nem vettem bele reggel egy normál pakkot... Ráadásul a forgalom is megjött, de ilyen magasságban már nem merek belevenni...
Úgy tudtam tegnap, hogy ez lesz...
De alapszabályom, hogy dt pakkot - tdt-t meg pláne - nem viszek át másnapra, pedig a tegnapi bukóm már ua. nyerő lenne, reggel meg csak 1/5-ét vettem meg újra...
Különösen a 75-ös pakk eladása dühít, mert azt csak meg akartam tartani, de már késő volt visszavonni az eladást...
A vége lett igazán csúnya 180k eladó 775-ön, itt is zártunk, ez a dt nem jött be, ráadásul még bővítettem is, a 80 átvitele után, így szép kis mínusszal zártam. Pedig a tegnapi nap is gyanús volt, de nem voltam elég óvatos...
Hát ebből max 781-82-es záró néz ki és ez még a jó eset...
Második napja szenvedünk ezzel a 80-nal, ma 77-ről longolom, jó lenne nem nullán zárni, bár most mintha megmozdult volna valami, a forgalom is élénkül...
Basszus míg írogatok feltépték 85-re, persze nem álltam bent, remélem záróban megismétlik :)
szerk: Be is álltak 100k-val 80-84 közé megfogni, csak azt tudnám ez kinek jó...
Vajon ki szórakozik 777-en ezzel az 1752-es ajánlattal, már vagy egy tucatszor berakták, csak tudnám mit akar jelenteni?
Kösz, de az igazi az lenne, ha egyszer végre meg merném tdt-zni - bár magamat ismerve, biztos akkor szakadna be, így viszont maradnak a kis-közepes pakkok, de sok kicsi sokra megy :)