Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Kicsit reszketnek mert O…

#1219408 Ibiza

Kicsit reszketnek mert Orbán robin hood adókkal fogja a réseket betölteni. A fogyasztási adók magasak a drágulás miatt magasabb adóbevétel jöhet. Mindenki emel árat tehát a cégeknek is jobban megy. A pénzpacsát kell visszafogni és várni az eredményeket.

Schiffer interjú

#1217708 matgab Előzmény: #1216911

Vonával? Aki elárulta a Jobbikot?

Aki korábban radikális jobboldalinak tettette magát?

Schiffer interjú

#1216911 Koffein

lehet unalmas, de érdemes rá figyelni... jó lenne, ha vonával közösen egy centrista pártot építve visszajönnének...

Tölgyessy

#1216617 Koffein Előzmény: #1216501

Nem tudom, valami visszavonulásról beszélt bő fél éve... kb azóta lát borúsan mindent, amióta megszűnt az szdsz s orbán hatalomra került..

Tölgyessy

#1216548 TrendMan Előzmény: #1216246

Az ellenzék annyira leépítette magát és olyan lelkesen rugdosta az öngólokat, hogy Orbánnak ezúttal cinkelt lapokra se volt szüksége.

Egyébként az FDP 'elvtársa' a Fidesz-nek, ilyen értelemben valószínűleg egy baloldali megfigyelő némileg másképp nyilatkozott volna annak a lapnak, amely szintén Orbán média túlsúlyának megtestesítője.

Tölgyessy

#1216501 TrendMan Előzmény: #1216246

Mi újság Tamás Gáspár Miklóssal?

Neki már legutóbb is amolyan jó pusztító jövőképe volt ...

Tölgyessy

#1212073 TrendMan Előzmény: #1210687

Nem akarnak az elemzők pártot alapítani?

Ha vidékre is lejárnának, szerintem lenne esélye, létszámban megvannak ...

Magyar választás.Anno ír…

#1212016 Ibiza

Magyar választás.
Narancssárgában úszik a választási térkép, meglehet a Fidesz kétharAnno írtam, német Miklós írta és most értelmet nyer. Mint választókat figyelembe kell venni az "urbánus zsidó réteget" és az általuk befolyásolt fiatalokat, teszem hozzá. Anno ez a réteg volt az szdsz tápanyaga.

Azért szerez jogot a nyu…

#1210214 Ibiza Előzmény: #1203961

Azért szerez jogot a nyugdíjas a szavazásra mert itt él dolgozik/zott és egy demokratikus egység. Neki is van jövője. Csak kérdezem aki halálos beteg és nincs még 4éve az se szavazzon?
A nyugdijasok zöme segiti a családját munkával és anyagilag. A többség az tisztességes, betartja a társadalmi normákat és megállapodásokat.
Akkor már meg kellene vizsgálni mindenkit. Mennyit tesz hozzá a társadalomhoz, mennyit adózik. Sokan minimálisat adóznak, ügyeskednek de nagy a pofájuk és többet vesznek ki mint betesznek. Szlovák rendszám offshore cégek, minimálbér...
A németeknél élő "magyar" miért szól bele nekem mi a jó?
Szóval lehet butákat beszélni, de van egy játékszabály. A fociban is csak egy labda van mert ez a szabály, ezt kergeti 22veszett ember. Miért nem 2-3 labda van? És ez csak játék. A választás nem.
Inkább értelmes az emberiségért a hazáért (nem is tudják mi ez a szó mert olyan maradi) a választókörzetéért dolgozó nagytudású elhivatott emberekre lenne szükség, ezek rendeződnének eszmék mentén, és így jöhetne a váltó kormányzás.
Nem veszett, tiszteletlen, mindent besározó, elértéktelenitő, megélhetési politikusok kellenek ellenzéknek.
Az emberek a rendet a tisztességet a békét az elfogadható jólétet igénylik, azt tudjanak adni a gyermekeiknek. Ezért hajlandóak keményen dolgozni és boldogan halnak. Bonyi?

Ez nem a magyar néplélek - baj lenne ha csak a miénk lenne- hanem a világ minden emberének. Egy társadalom 80%-a ezt akarja. Nem kell neki jacht vagy 1000nm villa, guccsi pulcsi vagy félmillióért vagy LV táska.. ha meg tudná venni akkor sem veszi.
Ezt kellene felfogni.

már párszor írtam: a je…

#1210132 Ibiza Előzmény: #1203884

már párszor írtam: a jellegtelen gyökértelen, identitás és nemi jelleg nélküli, könnyen befolyásolható, könnyen keverhető emberek kitermelése a cél a társadalmakban. Ez a sorosista nyilt társadalom célja is. Már készítik nekik a bogár fehérjét amivel egyszerűen táplálhatóak, az MI majd kordában tartja őket, ha jól viselkedik nyalhat. De ezt a rendszert kitalálók nem ilyenek csak rád vonatkozik.