a bokor mert madárka szállott rája.
betyáros áremelés https://index.hu/gazdasag/2022/04/08/emelkednek-a-...
Kicsit reszketnek mert Orbán robin hood adókkal fogja a réseket betölteni. A fogyasztási adók magasak a drágulás miatt magasabb adóbevétel jöhet. Mindenki emel árat tehát a cégeknek is jobban megy. A pénzpacsát kell visszafogni és várni az eredményeket.
Vonával? Aki elárulta a Jobbikot?
Aki korábban radikális jobboldalinak tettette magát?
lehet unalmas, de érdemes rá figyelni... jó lenne, ha vonával közösen egy centrista pártot építve visszajönnének...
Nem tudom, valami visszavonulásról beszélt bő fél éve... kb azóta lát borúsan mindent, amióta megszűnt az szdsz s orbán hatalomra került..
Az ellenzék annyira leépítette magát és olyan lelkesen rugdosta az öngólokat, hogy Orbánnak ezúttal cinkelt lapokra se volt szüksége.
Egyébként az FDP 'elvtársa' a Fidesz-nek, ilyen értelemben valószínűleg egy baloldali megfigyelő némileg másképp nyilatkozott volna annak a lapnak, amely szintén Orbán média túlsúlyának megtestesítője.
Mi újság Tamás Gáspár Miklóssal?
Neki már legutóbb is amolyan jó pusztító jövőképe volt ...
Tölgyessy már bizonyított, szdsz-es volt és ha jól rémlik 2006ig képviselő is volt.
,,,
ez a megfigyelő vajon Orbán pajtija, vagy nem?
https://mandiner.hu/cikk/20220407_martin_graf_vala...
Nem akarnak az elemzők pártot alapítani?
Ha vidékre is lejárnának, szerintem lenne esélye, létszámban megvannak ...
Magyar választás.
Anno írtam, német Miklós írta és most értelmet nyer. Mint választókat figyelembe kell venni az "urbánus zsidó réteget" és az általuk befolyásolt fiatalokat, teszem hozzá. Anno ez a réteg volt az szdsz tápanyaga.
amikor én csináltam az iskolapaddal nem értékelték. :)
Azért szerez jogot a nyugdíjas a szavazásra mert itt él dolgozik/zott és egy demokratikus egység. Neki is van jövője. Csak kérdezem aki halálos beteg és nincs még 4éve az se szavazzon?
A nyugdijasok zöme segiti a családját munkával és anyagilag. A többség az tisztességes, betartja a társadalmi normákat és megállapodásokat.
Akkor már meg kellene vizsgálni mindenkit. Mennyit tesz hozzá a társadalomhoz, mennyit adózik. Sokan minimálisat adóznak, ügyeskednek de nagy a pofájuk és többet vesznek ki mint betesznek. Szlovák rendszám offshore cégek, minimálbér...
A németeknél élő "magyar" miért szól bele nekem mi a jó?
Szóval lehet butákat beszélni, de van egy játékszabály. A fociban is csak egy labda van mert ez a szabály, ezt kergeti 22veszett ember. Miért nem 2-3 labda van? És ez csak játék. A választás nem.
Inkább értelmes az emberiségért a hazáért (nem is tudják mi ez a szó mert olyan maradi) a választókörzetéért dolgozó nagytudású elhivatott emberekre lenne szükség, ezek rendeződnének eszmék mentén, és így jöhetne a váltó kormányzás.
Nem veszett, tiszteletlen, mindent besározó, elértéktelenitő, megélhetési politikusok kellenek ellenzéknek.
Az emberek a rendet a tisztességet a békét az elfogadható jólétet igénylik, azt tudjanak adni a gyermekeiknek. Ezért hajlandóak keményen dolgozni és boldogan halnak. Bonyi?
Ez nem a magyar néplélek - baj lenne ha csak a miénk lenne- hanem a világ minden emberének. Egy társadalom 80%-a ezt akarja. Nem kell neki jacht vagy 1000nm villa, guccsi pulcsi vagy félmillióért vagy LV táska.. ha meg tudná venni akkor sem veszi.
Ezt kellene felfogni.
már párszor írtam: a jellegtelen gyökértelen, identitás és nemi jelleg nélküli, könnyen befolyásolható, könnyen keverhető emberek kitermelése a cél a társadalmakban. Ez a sorosista nyilt társadalom célja is. Már készítik nekik a bogár fehérjét amivel egyszerűen táplálhatóak, az MI majd kordában tartja őket, ha jól viselkedik nyalhat. De ezt a rendszert kitalálók nem ilyenek csak rád vonatkozik.