Te mész???
Te mész???
ehhh... :))
Jön valaki Liverpool-ba???
gázolás esetén nem szoktak nagyon büntetni, bár ez már nem sport téma, hanem inkább politika.
Rossz a kresz (szabályozási környezet), kevés rendőr, rossz a büntető törvénykönyv.
Így természetes, hogy a magyarok ezrei halnak meg , vagy szenvednek súlyos sérüléseket évről évre.
Véletlenül el van szva ez is, mint minden ebben az országban!
A BTK üzenete ebben a tekintetben: nyugodtan hajts következmények nélkül!
Ha lakott területen belül 70-nél gyorsabban mész, elvehetik a jogsid és jól megvágnak, vagy 70-80k-ra. Ha 90 helyett 130-al ment akkor szintén, csak az összeg duplázódik. Balesetet okozva lehet kártérítési per és/vagy biztosítói eljárás. Gyorshajtás miatt, halált okozó baleset esetén 1 év felfüggesztve?
Érdekes ...
Akik leszúrták a román sportolót, azok meg el lesznek ítélve garázdaságért, szintén felfüggesztve - gondolom én ...
Mennyit is ér egy emberi élet? Még akkor is ha ittas!
:(((
hát ez hogy a pics@ban van???
Nála 1 hét alatt meghozzák az ítéletet, míg mi földi halandóként már több, mint 2,5 éve várakozunk... A mi esetünkben zebrán sárga villogó lámpa alatt történt az eset az úttest közepén (nem lelépésről volt szó)!
nagy volt az élet látom. :)
Ennyit tud ez a csapat nem akarom elhinni. Először is kellene egy bombabiztos védelem, mai fociban aki ilyen amatőr gólokat kap mint mi ezen a két meccsen esélytelen, 1 gól baromi nagy előny. Na mindegy nem érdemes elemezni ez van. :D
olvass vissza este miket írtunk :))
csalódás volt tegnapi meccs, portugálok alibiztek mi pedig támadásban nagyon gyengék voltunk.
Torghelle küzdött de mit tudott volna egyedül csinálni elől. Edzőt nem értettem nyerni kell és 1 támadó megint. Ráadásul ez a sok céltalanul előrevágott labda.
azért a bosnyákok sem hiszem, hogy jobb infrastruktúrával rendelkeznek nálunk... Szerbek háború után is lealáztak minket, előtte detto
Kedd hajnalban a MNF-on kiderül, bár félek a tőzsde miatt csak felvételről látom, azért az előszezonban mát adott néhány td passzot...
A másik kedvenc focim persze hajnalban kezdődik, már hét hónapja vágtam a centit, de végre eljött a várva várt szezonnyitó :))) Go Pats!!!
Másik kedvenc meccsem az Örmény-Belga volt... NB3-as csapatokkal kell jóban lenni, az a biztos :)
jelentkezz a feröer-i szövetségnél és mesélj nekik a faktorról, biztosan adnak egy nagyobb összeget azért hogy legközelebb is ellenük fogadj. :)
Az azért nagyon kemény , hogy Litvánia kikapott a Faröe szigetektől...
Mondjuk egyértelmű, hogy pont ráfogadtam a Litvánokra és még a tetü portugálokkal sem nyertem, mert 2 gólos vereségre fogadtam...
Sok mindennel egyetértek, de sokban vitatkoznék is...
A csapat többsége többnyire kezdő vagy legalábbis játékban van, más kérdés, hogy kint fogaskerekei egy profi gépezetnek, itthon meg sztárként kellene húzniuk a csapatot, ez az átállás - elsősorban mentális - már évtizedek óta nem megy a kintről hazajövőknek.
A profi környezet tényleg nagyon fontos, de pont ezen a téren hoztunk a legtöbbet az elmúlt időben - Telki -. bár stadionunk még mindig nincs, ezen azért nem múlhat. Érdemes lenne megnézni, milyen feltételek voltak a kilencvenes évek elején román, bolgár és jugó csapatoknál és milyen szinten ment ott akkor a foci, de nálunk divat a szakmai nulla edzőknek és helyi legendáknak ezzel takarózni...
A játékban is látok némi előrelépést, a legutóbbi portugál tétmeccseken fényévekre voltak tőlünk, most legalább időnként el tudták hitetni a fiúk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt.
Koeman húzásait én sem értem, nem igazán kedvelem, de a helyi titánokkal megint csak az állóvíz jönne, kellene már egy karakteres edző és egy profi - lehetőleg külföldi -stáb az utánpótlásnál, akik végre elindítanának valamit szakmailag is. Tkp ezt szeretné a mostani MLSZ is, csak hát kis pénz - szerényebb képességű szakemberek...
Debrecen...
A régi vasas játszott valakivel, nem emlékszem kivel. Mondták, már a folyosón elvesztették a meccset, mert a mez minősége olyan volt. Pontosabban a különbség.
A mieink kint vannak, nagyrészt cserék, az ellenfelek meg folyamatos játékban, hihetetlen erőállapotban. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, akár Várhidi, akár Mészöly. Koeman pedig nem ezt szokta meg:))
Nagyon sok mindenben egyetértek.
Én nem vártam ettől a meccstől sokat. Voltam már Európa sok stadionjában, láttam már sok neves focistát élőben. Aki ezt még nem tette, fel sem tudja fogni, mekkora is a különbség.
Persze, azt mondjátok, C Ronaldo-t levettük a pályáról. Ez így látszott, szerintem viszont nem is akart ő nagyot játszani. Az eredmény nekik jó volt, minek rúgják szanaszét.
Nézzétek meg Zlatan mestert (én nagyon szeretem). Amikor kellett, pont úgy helyezkedett, hogy ki lehessen ugratni. Amíg nem kellett, ő sem akart összeszedni sok rúgást. Az előző magyar-svéden is mekkora gólt rúgott a 93. percben. Ez nem véletlen.
Ezek vérprofik, mindenképpen az eredmény számít. Persze az alakulhat rosszul, de a svédek ellen sem volt helyzetünk, 1 potya 11-es tette nekik nehézzé a meccset.
Elmondható, mindkét csapat pont annyit adott ki magából, amennyit kellett.