Regisztráció Elfelejtett jelszó

Danubius

Re: Figyelőlista

#287808 rbbj11 Előzmény: #277964

már lassan az egész BET-en a legszebben emelkedő kispapír: lehet második rfv lesz belőle? Minden esetre egyre nagyobb pakkal benne vagyok

#277964 rbbj11 Előzmény: #277959

az egyetlen probléma a forgalom nélküliség, de erősen gondolkozom holnap belevételen, mert most tényleg megnyílhat az út 6000ig

#277959 bargain_hunter Előzmény: #267955

Ez is baromi jól néz ki.

Kíváncsi vagyok működik-e a tech ezen, mert ha igen , akkor rövidesen eldurran.

S akkor nagyot fog szólni.

Legalább a résig felhasíthat.

Régóta nyitva van már, betöltésre vár. :-)

#267955 bargain_hunter Előzmény: #267942

Vadász bátyád hosszútávú spekuláns. :-)

1-6 hónapra fekteti be a pénzét egy-egy részvénybe.

A döntés amúgy is a Schreier kezében van.

Egy látszik biztosnak most.

Strómanok dolgoznak sunyiban. :-)

Ennek eredményeként a könnyen kezelhető nagyságú pakkom

szépen nyereséges már. :-)

#243919 JP Előzmény: #243915

Meg szállodákat venni, mikor túrizmus-válság van, és rosszúl megy nekik!

Na irány a Gellért szálló , és jöhet a feldumálás! :-)

Hova várod? :-)

#232689 matgab Előzmény: #232684

Schreier-től semmi jót ne várjatok.

maga a szállodabiznic is haldoklófélben van.

1) Nemzetközileg, mert

1a) vulkanizálódunk, repülgetés helyett

1b) a fő turisták az angolok és a németek- na a font gyengesége nem tesz jót az angol duhajoknak, a németek meg a munkanélküliséggel vesződnek.

2) Mo.-n meg különösképpen mert:

2a) eleve semmi nem működik, ez miért működne

2b) az erős forintunk és a 25%-os ÁFA-nk jó magasan tartja az árakat (kb. 1 hét balatoni nyaralás árából legalább 1 hétig nyaralsz a horvátoknál is)

2c) Ehhez társul egy általános magyaros szolgáltatási színvonal, meg a belpolitikai feszültségek.

3)Schreier amúgy sem túl generózus a kisbefektetőkkel, nézd meg, hogy hogy járt anno a kanadai perében a kisbefektetőkkel. Mo-n biztos nem ítélné el a bíróság, bármit sunyiskodna(ik is).

Szerintem pont azért van amúgy is lenyomva az ára, mert előbb utóbb -ha a piaci helyzet megérik rá, akkor kivezetés lesz és utána kiszorítás és utána szépen jó áron el tudja adni a 100%-os pakkot.

Addig meg egyrészt a sok veszteség amúgy is csökkenti a saját tőkét, meg csak csökken a 180 napos átlagár is szép folyamatosan.

Én 11k felett is vettem még Danubiust (6k-től vásárolgattam), de aztán 6 k körül ki is szálltam belőle anno (jó nehezen, mert kva sok volt).

Ja és mindemellett megnézed még a menedzsmentet is, akik anno a 11k-s ár előtt azt nyilatkozták -gondolom felsőbb utasításra- hogy még 3100-at sem ér a részvény, akkor meg egy Globus story kerekedik ki a szeme előtt.

mondjuk egyetlen pozitív scenariot el tudnék képzelni, hogy ha nem a 100%-ot akarná eladni valakinek , csak a mostani 80-90%-ot, mint tőzsdei cég.

Ebben az esetben pillanatok alat felhúzhatja 11k környékére és utána úgy adja el a részvényt, mint egy 11k-s szardarabot, amire a vevő rá fog bukni, mint az atom, ha megkapja mondjuk 10k-ért

Re: a köv kisrészvény

#118866 rbbj11 Előzmény: #118860

nincs abban semmi. Brokicégek szórakoztak, kellett nekik pénz. Mint phylaxiával nem rég. Aztán mindenki ráugrik, mert azt hiszik, van vmi benne. Sztem

#118860 matgab Előzmény: #118855

Rábában: szerintem van már hír, csak nem tudunk még róla...Ez nagy különbség...

#118855 rbbj11 Előzmény: #118833

ugyan, de pesszimista vagy szegény magyar turizmussal. :)

Na ja, sztem a mol menedzsment sem jobb semmivel, aztán mégis száguldoztak sokat. Még most is emelkedett 60%-ot a mélypontról, pedig amit lehetett, elbaltáztak.

Mikor csak az ingatlanaik értéke többet ér még papíron is, mint a rv ára, akkor sztem nem rossz rátenni.

De részben igazat is adok az aggályaidnak, de sztem pl. egy fotex min. annyira aggályos, meg úgy ált. a legtöbb cég a tőzsdéken. Szerencsejáték már csak ez...

Igazán a te faktorodra van szükségem: mivel nagyon nem tetszik neked, talán van még esély a száguldásra ;)

Egyébként a felvetett ralliztatás viszont valóban könnyű lenne, ép a kicsi közkéz miatt, és az nem függ semmilyen vezetői v. fundamentális dologtól. Rábában sem kellett semmi hír ;)

#118833 matgab Előzmény: #118381

Schreier bácsitól ne várj semmi jót!

szerintem papíron szépen kiégeti a saját tőkét majd elérve a 90%-ot valami minimális áron kivezeti a papírokat a tőzsdéről!

Mindig nézd meg, hogy kivel vagy egy üzletben!

És nézz utána, hogy mit csinált anno Schreier a kanadai tőzsdén a kisvefektetőkkel, akik visszaperelték, és a kanadai igazságszolgáltatás jobb sokkal , mint a magyar.

Szállodaiparban meg marha könnyű odatenni az eredményt ahova akaror, mert sok a felújítás, sok az igénybevett szolgáltatás.

Ráadásul Magyaro.-ra egyre kevesebb és egyre csóróbb turista jön, reklámozni nem , vagy csak nem hatékony módon reklámozzuk magunkat.

Amíg a közbiztonság romlik, a turistákat folytonosan átverik, szar szolgáltatást kapnak és a közszolgáltatások is egyre nivótlanabbak (az önkorm-októl való elvonások miatt), addig itt nem lesz semmi...

#118381 rbbj11 Előzmény: #118375

Jó a cég is (függetlenül attól, hogy elkezdtem minimális pakkot venni), lemaradó is, és alulértékelt is. Szép lassan megindul most már a vendégszám növekedés, ami már talán a köv. gyj-ben is megjelenik. Meg állatira beszükült, és historikus támaszon van. Lehet, hogy csak hónapok mulva, de ezt még meg kell ralliztatni. Akár mi fórumosok is könnyen összehozhatnánk!

a köv kisrészvény

#118375 rbbj11

figyeljétek meg, ez lesz a következö, amit megtépnek!

← Újabb hozzászólások 401 - 419 / 419