Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#117048 Bakiba Előzmény: #117033

Hiányoltalak:))

Pedig most volt egy szép eső, 74-67 ha valaki nem olyan ugri-bugri mint én akkor is szépen tudott rajta keresni:))

Talira jössz?

még mindig nézelődöm:) …

#117033 Sumér harcos

még mindig nézelődöm:)

azóta sincs long:)

egész nyáron egy bejött olaj & OTP napontúli shortom volt és ezen kivül be sem szagoltam pénzzel a nagy büdös rulett asztalra....

de azért minden nap figyelek:)

#116961 Bakiba Előzmény: #116874

U.S. natural gas inventories rose 65 billion cubic feet in the week ended Aug. 28, in line with analysts' expectation, the EIA reported Thursday.

At 3,323 billion cubic feet, stocks were 489 billion cubic feet higher than last year at this time and 501 billion cubic feet above the five-year average

#116871 banyaiz Előzmény: #116868

már jó ideje nem merek vele semmit csinálni, hurrikánszezon miatt benne van az emelkedés bármikor, tőzsde elkezd ereszteni akkor meg a bezúgás. 73 körül volt múlt héten nem mertem ráadni a buznyák hurrikánok miatt. Ez van. :D

#116865 Bakiba Előzmény: #116850

Szó mi szó nem szép, a fronthónapot úgy ütik, hogy csak na, de ebből lehet az igazi nagy pattincs, vagy bekönyvelem a bukót:))

#116850 Dr. ursi Előzmény: #116832

mutasd :o)))

hihetetlen !

és képtelen korrigálni.

kivi vagyok vajon mikor érvényesítik a gázszámlámban ezt az egy éve tartó eső trendet ?

mert bár hangoztatják hogy fél év a tolódás, dehát könyörgöm fél éve is már 5 dolcsi körül volt most meg lassan már 2 ...

arról nem is szólva vajon oroszok hogy örülnek mindennek ...

#116789 Dr. ursi Előzmény: #116787

azt gondoltam :o) ahogy ezt is :o)

ha most a gázadatra meg felrántják hülyét fogok kapni ...

#116782 Bakiba Előzmény: #116772

Olaj short, maradt 27 cent nyerő rajta, de aki a kicsit...., de ha most beszakad...:)(