Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#117733 KJanek Előzmény: #117703

Próbálják tartani vele a BUX-ot, mondjuk a MOL miatt most muszály, vigyázz nehogy elengedjék.

#117703 Scipio Előzmény: #117586

Megjöttek a vevők, csak egy kis támogatás kellene kintről vagy legalább ne tegyenek keresztbe :)

#117586 Scipio Előzmény: #117335

Végre megindulni látszik, remélem nem tesz keresztbe az adat és 80 körül zárunk, most sajnálom, hogy maradtak bent 70 alatti vételi ajánlataim, persze lehet, hogy 10 perc múlva pánikszerűen veszem ki őket :)

#117335 Scipio Előzmény: #116845

1 ft csak a difi, brokidíjat hozzáadva nem érte volna meg áthozni, most a 70-en fogjuk eljátszani a tegnapi 60-as tömést?

Ez jól esett itt a nap v…

#116845 Scipio

Ez jól esett itt a nap végén, többet kellett volna vennem 50-55 között, de így is elégedett vagyok, eladtam mind a záróban, bár elnézve az usát talán tarthattam volna...

#116747 Scipio Előzmény: #116741

60-on nagy pakkokkal állnak, a baj hogy meg is kapják, így még rezeg a léc..

#116708 Scipio Előzmény: #116548

Na végre kezd mocorogni ez is, senkit nem érdekel rajtam kívül? Pedig elég jól lekereskedhető, ha kicsit foglalkozik vele az ember :))

Mi van ma a telekommal? …

#116548 Scipio

Mi van ma a telekommal? A forgalom nulla, én vettem egy kicsit a tegnapi mellé, itt támasz környékén olcsónak tűnik, de se eladó, se vevő...

Voltak ma kósza - néhány…

#116000 Scipio

Voltak ma kósza - néhány százezres - próbálkozások a 750-es támasz megtörésére, de eddig megtartotta, ezen felbuzdulva belevettem, remélem záróra sem öntik be...

#110359 Scipio Előzmény: #110206

Kösz, ez már nem is átok volt, hanem tíz csapás :))

De stratégiát váltottam a múlt héten, aminek a fő pontja, hogy semmi megfeszülés, odafigyelve, de nem görcsölve, az eredmény már látszik a számlámon - és a vérnyomásomon :))

#110178 Scipio Előzmény: #110138

Végre, végre ezt is megértem! 726-ról egy full tőkés dt - sajnos nem tdt, pedig az lett volna igazán a szép - de ezzel a záróval így is minden várakozást felülmúlt, ekkora felrántást még álmomban sem gondoltam volna, pedig ingadoztam zárás előtt a biztos 10 ft-s haszonnal való eladáson, de a 28 sokkal szebb lett :))

#98452 Kissherceg Előzmény: #98445

erre nics más szó,mákker.... baszódjon meg telekom... :D egy jó kis lét kereshettem volna, ha lett volna eladó 675 alatt vmi mennyiségi... csak a volna ne lett volna :)) grat, ha eladtad:)