Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#116129 email Előzmény: #116112

Igazából hosszabb távokra gondoltam. A GBP/JPY, USD index, USD/Jen index, EUR/USD "csapattal" elég jól be lehet lőni a fordulókat.

#116111 email Előzmény: #116091

Nem tudom mennyit érne. Én még mindig a devizapiacra esküszöm, annál jobb hangulatindikátor nem hiszem, hogy lenne.

#116094 Zabás Előzmény: #116091

Mindig mindta apám, tanuljak nyelveket, mert akkor vihetem valamire, hallgatnom kellet volna rá! :)

Olvasás az még megy angolul, fordító segítségével, de hallás után csak szavakat tudok néha elkülöníteni a katyvaszból :)

#116091 BudFox Előzmény: #115864

USA szívatgat....affene...

Jó lenne nekünk is jobban a dolgok mélyére látni..ha lennének riportok az ottani brókerekkel...kik vesznek - kik adnak el...milyen a hangulat...miért veszik most a papírokat..stb...

Igy csak vaktában lövöldözünk.

Persze biztos van ilyen oldal ahol ezzel foglalkoznak..csak magyarul nincsen..

CNN -en pl. a Business hour este.

vagy egyéb riport oldalak..

#116062 Waszeitung Előzmény: #116035

Bennem van a dolog hogy rengeteg pénz áll rendelkezésre amivel ezt a "rallyt"is okozták,hogy ez a mennyiség akármikor működésbe léphet és kénye kedve szerint ráncigálhatja a piacot,mert a nagyok keresni akarnak,ami csak akkor működik ha mozog a piac,bár most már a lefelén is tudnak....

#116035 Ricsi Előzmény: #116031

Pedig így lesz, amit betettek, az virtuális pénz. Addig marad ott, amíg el nem kezdenek realizálni, ami nagyon gyors lesz, mert maradnia kellene valódi pénznek is.

#116031 Waszeitung Előzmény: #116015

Igen,de majd nyugtával a napot 10ig akármi lehet eszementországban,annyi pénz nyomtatnak amennyit nem szégyelnek és azzal csúnyán bele tudnak rondítani az esésbe,vagy amennyire eszetlen volt az emelkedés annyira egyirányú lesz a lefelé út? Ezt még nem hiszem (egyenlőre)

El tudok képzelni egy zakót,de úgy gondolom hogy cibálni fogják majd még a piacokat felfelé...

Én adtam 700-on, ahogy e…

#116030 Ricsi

Én adtam 700-on, ahogy elterveztem.

Ez igaz, de azért majd 2…

#116022 Ricsi

Ez igaz, de azért majd 200 pont zakó után én egy +50-60 pontos nyitást vártam volna. Ehhez képest most is minusz. Ez azért shortot vetít előre.