Igazából hosszabb távokra gondoltam. A GBP/JPY, USD index, USD/Jen index, EUR/USD "csapattal" elég jól be lehet lőni a fordulókat.
Igazából hosszabb távokra gondoltam. A GBP/JPY, USD index, USD/Jen index, EUR/USD "csapattal" elég jól be lehet lőni a fordulókat.
Ha nem vesszük figyelembe a kisebb korrikat akkor akár ez 5 hullámos Elliot is lehet 22K célárral
Ha most is kb 12-15% esünk a csúcstól
http://kepfeltoltes.hu/090902/8301178900ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehet, de most pl€$ párosban elcseszett egy hangulat van se fel se le.
Nem tudom mennyit érne. Én még mindig a devizapiacra esküszöm, annál jobb hangulatindikátor nem hiszem, hogy lenne.
Mindig mindta apám, tanuljak nyelveket, mert akkor vihetem valamire, hallgatnom kellet volna rá! :)
Olvasás az még megy angolul, fordító segítségével, de hallás után csak szavakat tudok néha elkülöníteni a katyvaszból :)
USA szívatgat....affene...
Jó lenne nekünk is jobban a dolgok mélyére látni..ha lennének riportok az ottani brókerekkel...kik vesznek - kik adnak el...milyen a hangulat...miért veszik most a papírokat..stb...
Igy csak vaktában lövöldözünk.
Persze biztos van ilyen oldal ahol ezzel foglalkoznak..csak magyarul nincsen..
CNN -en pl. a Business hour este.
vagy egyéb riport oldalak..
Bennem van a dolog hogy rengeteg pénz áll rendelkezésre amivel ezt a "rallyt"is okozták,hogy ez a mennyiség akármikor működésbe léphet és kénye kedve szerint ráncigálhatja a piacot,mert a nagyok keresni akarnak,ami csak akkor működik ha mozog a piac,bár most már a lefelén is tudnak....
Pedig így lesz, amit betettek, az virtuális pénz. Addig marad ott, amíg el nem kezdenek realizálni, ami nagyon gyors lesz, mert maradnia kellene valódi pénznek is.
Igen,de majd nyugtával a napot 10ig akármi lehet eszementországban,annyi pénz nyomtatnak amennyit nem szégyelnek és azzal csúnyán bele tudnak rondítani az esésbe,vagy amennyire eszetlen volt az emelkedés annyira egyirányú lesz a lefelé út? Ezt még nem hiszem (egyenlőre)
El tudok képzelni egy zakót,de úgy gondolom hogy cibálni fogják majd még a piacokat felfelé...
Ez igaz, de azért majd 200 pont zakó után én egy +50-60 pontos nyitást vártam volna. Ehhez képest most is minusz. Ez azért shortot vetít előre.
Kevés a felfelé kraft nálunk is és nagy vízen túl is...
Melyikre?
A fel vagy le re? :D
Vagy mégse?
Csak 5let volt,abból is a rosszabb :D