Nem tom, mozi üzemmódban vagyok, de nem tetszik a film. Lehet, hogy a beszállómat elmulasztottam:( de nem változtatok, adatig semmi ott meglátjuk, egy felrántás szakadás előtt dukálna, bár lehet fordítva is:))
Nem tom, mozi üzemmódban vagyok, de nem tetszik a film. Lehet, hogy a beszállómat elmulasztottam:( de nem változtatok, adatig semmi ott meglátjuk, egy felrántás szakadás előtt dukálna, bár lehet fordítva is:))
Nem mert ez itt a senkiföldje, valamerre mozdulni kellene:))
Igazából a Labor Day kitárazásra spekiznék, de ahhoz kellene egy magasabb ráadási lehetőség, még az is lehet, hogy a holnapi adatig csak mozizok:))
A kicsi sáv teteje, vagy felette ideális lenne:))
Ennél azért kicsit többet vártam tőlük, valszeg a de. adatokat várják:)
Londoni nyitás szerintem meghúzza, még pár perc, aztán meglássuk:))
lehet kitolják az ékből :-(
akkor viszont stoppal repül :-(
70,7 környékére azért elvárnám
Üdv!
Zártam én is este az rv piac felhúzása után, asszem marad a sáv adatig, aztán meglátjuk:))
71.5-69 pendlizés jól esne addig:))
Jó reggelt!
Én meg egy longot próbálok (korrira csak természetesen) 70,35-től
egyelőre sávban van eurusd
ha viszont kitör felfelé 1,45 körül várom
akkor nemtom mi lesz.
főleg olajjal nem.
az egy dolog hogy nem megy a dollárral (euróval), de még koreszozni sem óhajt.
na talán most :o) amikor másodjára szednek ki :o)))
Hiába mondom neki, de zárásra meg kéne csinálni:))
$ mi a szösz lelte?
nem kéne már kicsit visszamászni ?
mindenünnen kilógunk.
így nem tudunk leesni a kívánt szintig :o)
Na szép, mintha döntés- öntés született volna, ha igaz is, egy vissza kéne még, ott meglátjuk:))
Zártam, ha eldöntik mit akarnak a hetvenkedők akkor lépek addig mozi:))
Bocsi, nem te fogalmaztál rosszul, hanem én nem írtam érthetően a mondókámat. Akkor még egyszer: az álmaim nem mindig elképzelhetőek, sőt néha irreálisak, de ha már gyötörnek akkor bepötyögöm, aztán lesz ami lesz:))
A te keversz valakivel arra utalt amit de. belinkeltél, hogy miért nem látták tavaly a dolgokat, a mágusok:))
Talán így érthetőbb:))
jaj bakiba drága, engem mindenki félreért :o) lehet nemtok magyarul fogalmazni.
szóval bár korábban a 20 dolcsit se tartottam elképzelhetetlennek, most a 60-t is már annak tartom.
ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz annyi, egy 56-57 közöttinek én is örülnék, de nem reménykedem benne.