Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#114337 Waszeitung Előzmény: #114334

Ő azért ennyire nem volt bátor,az igaz!

Körbevolt kerítve a terület ahol mutatványozott,de ugye a bátor és kíváncsi emberek bemerészkedtek belülre aztán pedig ugráltak hátra métereseket amikor keresztben,szabályoztatva a vasat ment el tölük pár centire :D

#114334 Ricsi Előzmény: #114329

Mintha magamat látnám, bár én bátrabb vagyok, egy ilyen kerekezés után el is merek esni:)))

#114329 Waszeitung Előzmény: #114318

Múlt héten bolondokháza volt melóhelyen,nem nagyon volt időm foglalkozni vele,talán jobb is :D

Ma pedig langyos víz van....ennyi ide az off.

Tegnap,szüreti napokon fellépett Mókus,hát elég észvesztő amit motorozás címen művel:

http://www.trogermokus.hu/

#114318 Ricsi Előzmény: #114317

Ha már a bux nem csinál semmit:) Érdekes, oda nem nagyon írsz mostanság.

#114312 Ricsi Előzmény: #114309

Összefoglaltad a mai irományaimat.

Én is mondtam, csak szakértő különbözteti meg az 50-est a 125-től. A fékekre ez mind igaz, de nekem a robogón akkor is a hátsó fog jobban.

A bmw-n meg mind1, integrált van rajta.

#114309 Waszeitung Előzmény: #114294

Mivel fékezéskor a motor és motoros is a tehetetlenségénél fogva haladna tovább így a hátsókeréken csökken a terhelés és áttevődik inkább az elsőre,így többet ér a jó első fék mint a hátsó,nem véletlen raknak a "komoly"motorokra előre sokkal hatékonyabb fékszerkezetet....

Robogótémára visszatérve nekem volt 180ccm 4T Runnerem,nagyon szerettem,okoztam érdekes pillanatokat a közlekedés résztvevőinek,külsőre megeggyezik az 50essel,annyi a különbség hogy a nagytestvérnek mindkét oldalon van hátul teleszkópja,szval aki nem ért hozzá az nem állapítja meg hogy mekkora.

#114295 Amatoregy Előzmény: #114294

akkor kell a hátsó tárcsafék. :)

Bicón első van, nem is tudom hogy a hátsó (sima) fék egyáltalán fogna-e?

#114294 Ricsi Előzmény: #114292

A robogó az az állatfajta, amit a hátsó fékkel kell megfogni. Mert ott a motor, te is a hátsó keréken ülsz, azon rengeteg a súly, elől meg semmi. Tudom, próbáltam, majdnem estem :)))

#114292 Amatoregy Előzmény: #114290

nem tudom. Ahogy néztem 130-160 között már normális kinézetűt lehet venni. 6-7 évesen...

Mármint itthon. Hiába megyek ki "ingyen" az autópályadíjak, a kávé elviszi a hasznot.

Egyelőre az alábbiak tetszenek:

Aprilia area51

aprilia sr 50 digit

Piaggio NRG 50

Gilera runner.

A tárcsafékhez (első és lehetőség szerint hátsó) ragaszkodom, a vízhűtés előny...

#114276 Ricsi Előzmény: #114274

Nem hiszem hogy nagyon nagy különbségek lennének, németben is élnek románok, szerbek, törökök, akik behordanák olaszból akkor. Vagy teszik is, és akkor olaszban tényleg csak romokat fogsz találni.

Olaszul a robogó = motorino, szerintem ha rákeresel, találsz a neten ezt+azt.

#114273 Ricsi Előzmény: #114272

Be kell írni, te magad húztad az utánfutót, mert épp edzést tartottál magadnak:))

#114272 Amatoregy Előzmény: #114270

ezt ismerem.

A 735-ös bmv-vel húzom az utánfutót. Az utánfutó kötelezője 1250 FT. Felcsap egy követ.

Mit gondolsz melyik jármű biztosítását emelik meg? :DD

#114270 Ricsi Előzmény: #114266

Unióban ennyi. De most kitalálták, hogy a robogókra is akarnak rendszámot, és regisztrálni is akarják őket. Hogy akkor milyen költségek lesznek, nem tudom.

Jah, kötelezőt kell rá kötni, mert okozhatsz vele kárt. Mondjuk egy talicskával is, arra mégsem kell:))

A kinti árakat nem tudom, de ha gondolod, a német kínálatot meg tudod nézni: www.mobile.de

#114266 Amatoregy Előzmény: #114220

:)

Szóval visszatérve:

ha kimegyek küldföldre (mondjuk kirándulásnak) mennyivel olcsóbban lehet motort behozni?

Külföldi kereső oldalakat tudtok?

És kinnt kifizetem van egy papírom és itthon megyek vele. Ennyi?