Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#114126 Dr. ursi Előzmény: #114120

hát én csak az autók között a dugóban szeretnék előrehaladni.

és azért túra, mert se hason, se háton fekve ez nem lenne túl kényelmes.

#114120 Ricsi Előzmény: #114111

Értem, de nem tisztáztuk le, mire akarod használni.

Mert a robogó testnek nagy előnye, megvédi a ruhád, tehát el lehet vele menni bármilyen ruhába bárhová. A rendes motorokra (az enyémet kivéve) ez nem jellemző, és baromi csúnya egy olyan nadrág, amin szétkenődött egy darázs.

#114111 Dr. ursi Előzmény: #114102

attól, hogy még nem értek a mocikhoz, attól még el tudom vezetni ...

a számítógépekhez is atomhülye vagyok mégis arra amire nekem kell tudom használni, és ahhoz elégséges a tudásom és nem is áll szándékomban többet tudni róluk, ahogy a mocikról sem, nem érdekel hogy működik milyen kardántengely van benne és tárcsafékes-e mindenütt stb. mert eccerűen csak az érdekel hogy szép legyen a moci , elmenjen a-ból bébe, és én jól mutassak rajta :o)

kösz a linket :o)

#114095 Dr. ursi Előzmény: #114086

nem kell robogó.

túramoci kell.

japcsókok már gyártanak kifejezetten nőknek kisebb súlyú mocikat és automata váltóval.

valami műsorban láttam, de persze nem jegyeztem meg, csak annyit h suzuki.

#114087 Ricsi Előzmény: #114065

Ennek a megoldásnak csak az a baja, egyszer dőljön rád a motor, összetöri a combodat.

#114086 Ricsi Előzmény: #114062

Kérdés, mire akarod használni. A legjobb robogó, amit láttam, a Suzuki 650 burgman. Az már országúton is megállja a helyét, 160 fölött tud utazni. Gyorsulásban sem probléma neki semmi, főleg ha a váltót sport fokozatba állítod.

#114062 Dr. ursi Előzmény: #113971

köszönöm szépen.

meg fogom nézni ezeket, rákeresek.

remélem nem valami nagyon böhöm darabok :o)

nekem az lenne jó ha nem kéne a lábammal váltani. esetleg valami gombos biztos van.

na mindegy legalább amikor bemegyek érdeklődni majd jókat szörnyülködnek a mocisok :o)))

#114035 KawaBazsy Előzmény: #114019

Na ezért kerestem könnyű motort. Ilyen súlyú még a KTM Adventure/Supermoto is, olyat is szeretnék. A Buell-t eldöntöttem egyszer itt az udvaron, s simán felkaptam idegből. Mondjuk rosszul is járhattam volna, mert tavaly, amikor beraktuk az akkori Ducatimat a kisbuszba hárman úgy meghúztam a derekam, h hetekig csillagokat láttam.

Igazi terepezésre továbbra sem vágyom, de Szíriába v. Marokkóba ilyen light terepre jó moci kell..

#114019 Ricsi Előzmény: #114017

Ezekkel a mocikkal kimész terepre, eldőlsz, valamid fáj is, soha többet nem emeled fel, ez a nagy gáz.

#114017 KawaBazsy Előzmény: #114012

Itt a súlyeloszlás is előjön. Ezek a magas motorok jobban billegnek, ez igaz. Az enyém is, pedig az csak 220 kiló teletankolva. Nekem kettővel ezelőtt volt egy 260 kg-os Honda XX-em, na azt utáltam tologatni.

#114012 Ricsi Előzmény: #114007

Nekem magas a GS. Talán nem is terepre való, csak az Adventure. Az meg baromi nehéz, nem is értem, hogy lehet vele terepezni.

Volt egy Suzuki V-strom 650-em, azt is alig bírtam tartani, pedig csak 200 kg volt. A gs-t nem tudom, de az enyém (r 1150 rt) is 300. Vagy csak én vagyok nagyon gyenge:)

#114007 KawaBazsy Előzmény: #114004

Igazából én sem vagyok terepmotoros, de tény, h nagyon sok szép helyre könnyű terepet bíró motorral lehet optimálisan eljutni. Ilyen a Buellem is, meg persze a kategória etalonja, a BMW GS1200

#114004 Ricsi Előzmény: #113968

Én csak olyannal szeretek menni, amivel lehet dönteni, ezért a chopper és a robogó kiesik.

Valójában aszfaltmenő vagyok, terepen nem érzem otthonosan magam, de ha nagyon muszáj... :)

Motoros túra ötleteket …

#113974 KawaBazsy

Motoros túra ötleteket is várok. Én pl el szeretnék menni Skóciába (tudom, innen könnyű.. :-), de folyamatosan esőt mondanak, úgy nem élvezném. Wales-ben szintén. Ha otthon lennék, akkor elgurulnék Faak am See-be a Harley fesztiválra, nagyon szép helyen van, s nagyon jól szervezett buli.

http://www.europeanbikeweek.com/

Dr ursi! Az automata vá…

#113971 KawaBazsy

Dr ursi! Az automata váltó motoron nemigen terjedt el a súlytöblet miatt. Ékszíjas automata motor van, mint pl a Honda DN-01, de ezek gyakorlatilag egy robogó hajtásláncát kapják egy normál motor vázában. Olvastam pletykákat, h az új Honda VFR-ben DSG automata váltó lesz, de ez még a jövő. Kuplung nélküli (de még mindig váltós) motor az van kicsiben (Honda Innova), meg nagyban (Yamaha FJR) is. Autóban én is az automatát preferálom, e motorozni hobbiból szoktam, úgy szeretek váltogatni.

Úgy gondoltam, nyitok e…

#113968 KawaBazsy

Úgy gondoltam, nyitok egy topikot a motorral (is) közlekedő spekulánsoknak. Jómagam mindenevő vagyok, tetszik minden stílus (túra, chopper, sport, enduro, robogó, stb..), én a szabadságélményt keresem a motorozásban, ami nem köbcenti és típusfüggő.

← Újabb hozzászólások 1781 - 1798 / 1798