Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#116138 ilonka Előzmény: #115956

Szintén 2003-ban(2004?) egy Genova -Nice-Monaco-Marseille-Barcelona-Valencia-Malaga_Granada-Sevilla-Sierre Nevada-Cadiz-Faro-Sagres_GIbraltar- Tanger túra négyen egy VW Transzporter 4-essel, 16 nap 8000km vadkemping(egy éj szállás Valenciában)....:-)

nem emlékszem már, hogy mennyiből jött ki, de annál sokkal több vol,mint a Tiétek( az autópályadíjakra emlékszem, hogy kegyetlenek:-))

egyik legjobb utazásom volt...

#115993 Hathor Előzmény: #115956

;-)

ja...

ez tetszene nekem is.

Asszonynak mondtam amikor Nápolyba mentünk, hogy szálljunk már meg sorrentóban campingben, vagy pompeiben (ott tudtam, hogy van kamping).. de kiakadt, így maradt 15ezerért éjszakánként a belvárosi fulos szálloda nápolyban a Garibaldin, fullos reggelivel, amit a szálloda is mag másfélszeres áron kínál majdnem.. volt a hotels.comon egy akció :)))

Korfu is 50%osan kijött mindenféle ultra last minute ajánlattal, egyedi társirodás kedvezménnyel, mert ezt is drágábban kínálta a szervező iroda. A társiroda még a jutalék felét is elengedte nekem. :))))

#115956 matgab Előzmény: #115938

Hathor, mi egy jó low-budget tour-t tudnánk csinálni...:)

Nekem a rekordom egy 2003-as utazás volt, ahol Velence- Padova- Verona- Garda tó- Bergamo- Milánó- Genova- Monaco- Nizza- Cannes-St Tropez- Avignon- Lyon- Genf- München túrát megcsináltuk 16 nap alatt 70e forintból, Opel Corsával 3-an vadkempingezve (Monacoban nehéz jó sátorhelyet találni) haverokkal...

Az volt ám az élmény!

#115942 Amatoregy Előzmény: #115939

az mennyi összesen (mármint az egyéb ktg.)?

4-en mennénk. Kinnt csak az autópálya díjat kellene fizetni, + kinti km - 900 km.

Ha érted mire gondolok? :DD

#115939 matgab Előzmény: #115930

A Wizzair-nél most megint vannak szept 3-ig akciós ajánlatok 5e+ egyéb költségek értékben.

Szerintem Rómába 2 személynek olcsóbb repzin menni, mint autón-autópályákon (plusz benya+amortizáció)

#115938 Hathor Előzmény: #115930

repülővel olcsóbb :)

én nyáron voltam nápolyban asszonnyal, ketten oda vissza repcsivel 29körül :)

onnan egy óra az út vonattal kb.

de megy Romába is fapados azt hiszem

#115930 Amatoregy Előzmény: #115919

Rómába mennyibe kerül az autópályadíj? scperkb? Az apácáknál lehetne occsón aludni és minimális összegből kijönne.

#115919 Hathor Előzmény: #115867

engem pedig az olcsó utazás érdekel bárhová.

Mivel szeretek utazni és nem kevés kell hozzá, így 50%megtakarítás +1 utat eredményez.

Javában 50%okban jövök ki egy normál emberhez képest az útjaimmal én is :))

#115867 Wickham40 Előzmény: #114814

Sajnos amit eddig beírtam mind elveszett.

Pótlom rövidesen.

wh

Szerk: Bezzeg ezt a 2 sort most bevette:-)

#114814 ilonka Előzmény: #114758

Ausztráliai élményeid érdekelnének, ha van kedved írhatnál róla kicsit bővebben...

#114758 Wickham40 Előzmény: #114617

Sziasztok,

Most vettem észre, hogy itt van ilyen topic is. Imádok utazgatni, jobban tudom ezt managelni, mint a portfóliómat, sajnos. Európa, Dél-Kelet Ázsia, Ausztrália témákban vagyok otthon, ja meg abban, hogy ezeket hogyan lehet a legolcsóbban megcsinálni.

Filózófiám a témával kapcsolatban:

Nyár: Magyarország (bicajtúrától a kisvasútazásig minden)

Tavasz & Ősz : Európa (elsősorban NY-Európa, főleg városlátogatások, hosszúhétvégék)

Tél: D-K Ázsia (esetleg a Föld túloldala) minimum 3 hetes intervallum

Persze a téli dolgot kb 2 évente tudom megcsinálni, de szerencsére 2 hónap és indul egy téli "túra":-)

üdv.:

wh

#114600 Kissherceg Előzmény: #113768

szevasztok, nem rossz ez a hely, kezdem megkedvelni :) Egész élhető, meleg van és nincs bogár :)) Ma láttam felhőt, no legjobbakat.

#113768 Kissherceg Előzmény: #113767

Oda biztos nem megyek, mert nagybátyámék barátja ott kapta el H5N1et és belehalt 2hét alatt.

Reggel indulunk, nem lesz rossz :) Kratyat fagassátok .:)

#113729 Csusza Előzmény: #112920

No, csak most bukkantam rá ebben a topikban eltűnésed okára.

Senki nem b@szogatott ma, olyan fura volt... ;-)

Érezd jól magad!

#113095 Robag Előzmény: #113090

Én csak egyszer voltam, akkor is kényszerből.

Szélvihar miatt lekéstem a Japánba menő csatlakozást Bécsben, és csak Bangkokon át tudtak csereutat adni, majd fél nap várakozással a reptéren.

Vettem vízumot, és a mindenféle sorban állások, ki-be csekkolások levonásával maradt kb. nettó 3 órám. Kibéreltem egy limuzint arra a három órára sofőröstül, valami tűrhető összegért. Megkértem hogy mutasson meg minél több mindent, ami belefér az időbe.

Az ingázás még elvett bő egy órát, visszafelé dugó is volt, de azért kutyafuttában, autóból elég sok mindent segített megbámulni.

Nem bántam meg a hercehurcát a röpke városnézésért.

#113090 Ibiza Előzmény: #112697

nagyon jó hely 7x voltam.. semmi veszély általános odafigyelés mellett..