Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#113729 Csusza Előzmény: #112920

No, csak most bukkantam rá ebben a topikban eltűnésed okára.

Senki nem b@szogatott ma, olyan fura volt... ;-)

Érezd jól magad!

#113095 Robag Előzmény: #113090

Én csak egyszer voltam, akkor is kényszerből.

Szélvihar miatt lekéstem a Japánba menő csatlakozást Bécsben, és csak Bangkokon át tudtak csereutat adni, majd fél nap várakozással a reptéren.

Vettem vízumot, és a mindenféle sorban állások, ki-be csekkolások levonásával maradt kb. nettó 3 órám. Kibéreltem egy limuzint arra a három órára sofőröstül, valami tűrhető összegért. Megkértem hogy mutasson meg minél több mindent, ami belefér az időbe.

Az ingázás még elvett bő egy órát, visszafelé dugó is volt, de azért kutyafuttában, autóból elég sok mindent segített megbámulni.

Nem bántam meg a hercehurcát a röpke városnézésért.

#113090 Ibiza Előzmény: #112697

nagyon jó hely 7x voltam.. semmi veszély általános odafigyelés mellett..

#113084 ilonka Előzmény: #113081

fene a türelmetlen fajtámat...:-)

háát, minimum egy teszt a repülő mosdójában, ami hitelesíthetné számomra a lányok kiválóságát....

de ezek szerint ez elmaradt .-))))

#113081 Kissherceg Előzmény: #112950

ment tüntetni a szlovák nagykövetséghez:)) A lányok elég egyszerű lelkek vooltak, de maguk suckmájában bizonyosan kiválóak. :))

#112948 Waszeitung Előzmény: #112943

Fene a jó dolgodat,Saxosat kicsit befenyíthetnéd hogy árulja el a jövő heti index értékeket mert kénytelen leszel erőszakot alkalmazni a 3 macán :D

No én lépek bevágok egy sört meg pár ablakot...nekem csak ez jutott mára :D

#112943 Kissherceg Előzmény: #112937

:))) Gondolkozom a visszatérésnek van e értelme :))

A kettő háromra bővült közben, van egy barátnőjük még. 2fekete + egy szőke

Illetve itt van vmi saxoobankos fejes, aki tréninget tartott az ERSTEnek ha jól tudom. Szép kis banda ez.....

:)

#112937 Waszeitung Előzmény: #112930

Jó utat,és,adj be vmi mesét a lyányoknak hogy ha bedobják magukat lehetnek az oldal címlaplányai :D

Amúgy ha most így elmégy két hétre,akkor ha beérik a hatishort vszeg 2 évig nem látunk :D

#112921 KJanek Előzmény: #112920

Kellemes nyaralást!

Szóval két prostival mész nyaralni, a fene a jó dolgodat. :)

#112920 Kissherceg Előzmény: #112697

repülőtérről írok, mindenkinek kellemes nyár végét és legjobbakat kívánom. Elutazom két hétre, így elemzésekkel nem nagyon tudok majd szolgálni, bár túlélitek.

Első utam Zürich, majd onnan St Tropez. Érdekes, hogy esti járat, és két szemre való prosti is utazik rajta, gondolom üzleti ügyeik miatt. :)

Beszámolót írok esetleg akit érdekel az útról, bár Kratya is megtehetné :) üdv