Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#111148 BudFox Előzmény: #111136

rohatt szemét ez a BÉT.....aki hatizik az nagyon sokat veszíthet..és veszít is...de hát ez hozhatja a legtöbb pénzt is....be kell törni mint egy vadlovat :-)))

#111136 Kissherceg Előzmény: #111078

azért bosszant, mert szerdán reggel stoppoltak ki 17900on longomat, pedig elég tisztességes pakk volt, persze napi min :((

#111134 Robag Előzmény: #111132

Én a visszavett longomban ülök. El kellett volna nyomnom 20k-n, de hát a kapzsiság...

#111132 BudFox Előzmény: #111128

annyira kiszámíthatatlan ez az egész BUX mozgása hogy ilyen számlával ahol csak egyirányba tudsz lépni kész öngyilkosság ezt a hatit trédelni..ez szerintem a legtöbbünk beláthatja...

rángatják ide-oda, KT játék kikészít, és totálisan fordítva is képes menni hetekig mint az elemzők várják....

ki milyen pozícíóban van közületek ? én nulla poziban...még ünnepek előtt zártam a shortok jó részét...de a maradék meg veszteséges lett...sajnos....nem engedik nyerni az embert..úgy érzem.

#111129 Robag Előzmény: #111123

Tegnap én is önlikvidálással kezdtem a napot, de azzal a lendülettel álltam is át longba.

Így utólag megérte volna tegnap záróban eladni, és ma reggel visszavenni.

Ehelyett tegnap tartottam, és ma nyitóban dobtam a nemzetközi ijesztgetés hatására.

Aztán vehettem vissza feljebb...

#111128 Zabás Előzmény: #111123

USA azért már annyira nem gondolja komolyan azt az emelkedést, mint mi! Mondjuk, nekünk sokkal jobb is a gazdaságunk, a chartok a lapján! :))

#111123 BudFox Előzmény: #111066

én is zártam tegnap...ez kész tragédia....sokba került....

most várok csak....elemzők meg lőjjék fejbe magukat..:-)

majd az új taktikával visszahozom azthiszem..addig meg meglátjuk merre tovább...csak ha egyértelmű lesz akkor lépek..

Meg kell nézni a tőzsdék…

#111105 Tictac

Meg kell nézni a tőzsdék mozgását délután az amik tépik, sok a szabad pénz és nem lehet 10000 pontról adni. Akkor hol a haszon. Ősszel majd lehiggadnak.

#111098 akpo7 Előzmény: #111024

Ricsivel nem foglalkozom, szoval gozom sincs. Egy negativ kt. megint osszejott. :)

Banyaiz, jelenleg shortot epitgetek, de hala az egnek minimalis pakkal kezdtem bele es meg azt is lecsokkentettem 1/4evel (bukoval). Tegnap ota ellenlong is van ebben a hisztiben, de rovidek. Ezt a negyedet 20 es 21 kozott visszateszem, de utana mar csak zuheban novelem, mert hulyeseg ezt a szellel szemben jatekot folytatni.

#111078 banyaiz Előzmény: #111066

:( hétfő tényleg brutál lehetett ellentétes poziban.

mint írtam korábban elvesztettem a fonalat oti pakkom nagy részét dobtam még 45xx-nél miközben legalább 2 évig akartam tartani, kell nekem spekizni vele az olcsóbb visszavételre. :(

Nem kicsit vagyok mérges magamra, írom itt az extrém árakat aztán előtte kiszállok. Most nyomtam egy mini shortot csak az íze kedvéért.

Azért az őszi esésben még bizakodom túl szép minden most.

#111066 Kissherceg Előzmény: #111061

hétfőn elvittek egy vagyont, most nem tudom ezt a beülök és tartom a shortot taktikát folytatni... kicsit erős volt a gap.... :) Viszont hamarosan nyílnak vissza a kis drágák, no strand. :)))

#111061 banyaiz Előzmény: #111049

most longolsz? mindig azt vártad jól rá tudj adni magasról, persze ki tudja meddig cibálják még. Megint ellentétes poziban vagyunk, igaz én csak Dax-ban most. :)

#111047 banyaiz Előzmény: #111038

hát kb. :)

azért ne vonjuk le ezekből a rövid távú eseményekből messzemenő következtetéseket az mondom.