az a vaj, hogy nem, ez sem fordulós gyertya.... :(
az a vaj, hogy nem, ez sem fordulós gyertya.... :(
ezzel a zárással se vagyunk beljebb.
rohatt szemét ez a BÉT.....aki hatizik az nagyon sokat veszíthet..és veszít is...de hát ez hozhatja a legtöbb pénzt is....be kell törni mint egy vadlovat :-)))
azért bosszant, mert szerdán reggel stoppoltak ki 17900on longomat, pedig elég tisztességes pakk volt, persze napi min :((
Én a visszavett longomban ülök. El kellett volna nyomnom 20k-n, de hát a kapzsiság...
annyira kiszámíthatatlan ez az egész BUX mozgása hogy ilyen számlával ahol csak egyirányba tudsz lépni kész öngyilkosság ezt a hatit trédelni..ez szerintem a legtöbbünk beláthatja...
rángatják ide-oda, KT játék kikészít, és totálisan fordítva is képes menni hetekig mint az elemzők várják....
ki milyen pozícíóban van közületek ? én nulla poziban...még ünnepek előtt zártam a shortok jó részét...de a maradék meg veszteséges lett...sajnos....nem engedik nyerni az embert..úgy érzem.
Tegnap én is önlikvidálással kezdtem a napot, de azzal a lendülettel álltam is át longba.
Így utólag megérte volna tegnap záróban eladni, és ma reggel visszavenni.
Ehelyett tegnap tartottam, és ma nyitóban dobtam a nemzetközi ijesztgetés hatására.
Aztán vehettem vissza feljebb...
USA azért már annyira nem gondolja komolyan azt az emelkedést, mint mi! Mondjuk, nekünk sokkal jobb is a gazdaságunk, a chartok a lapján! :))
én is zártam tegnap...ez kész tragédia....sokba került....
most várok csak....elemzők meg lőjjék fejbe magukat..:-)
majd az új taktikával visszahozom azthiszem..addig meg meglátjuk merre tovább...csak ha egyértelmű lesz akkor lépek..
Meg kell nézni a tőzsdék mozgását délután az amik tépik, sok a szabad pénz és nem lehet 10000 pontról adni. Akkor hol a haszon. Ősszel majd lehiggadnak.
Ricsivel nem foglalkozom, szoval gozom sincs. Egy negativ kt. megint osszejott. :)
Banyaiz, jelenleg shortot epitgetek, de hala az egnek minimalis pakkal kezdtem bele es meg azt is lecsokkentettem 1/4evel (bukoval). Tegnap ota ellenlong is van ebben a hisztiben, de rovidek. Ezt a negyedet 20 es 21 kozott visszateszem, de utana mar csak zuheban novelem, mert hulyeseg ezt a szellel szemben jatekot folytatni.
:( hétfő tényleg brutál lehetett ellentétes poziban.
mint írtam korábban elvesztettem a fonalat oti pakkom nagy részét dobtam még 45xx-nél miközben legalább 2 évig akartam tartani, kell nekem spekizni vele az olcsóbb visszavételre. :(
Nem kicsit vagyok mérges magamra, írom itt az extrém árakat aztán előtte kiszállok. Most nyomtam egy mini shortot csak az íze kedvéért.
Azért az őszi esésben még bizakodom túl szép minden most.
hétfőn elvittek egy vagyont, most nem tudom ezt a beülök és tartom a shortot taktikát folytatni... kicsit erős volt a gap.... :) Viszont hamarosan nyílnak vissza a kis drágák, no strand. :)))
most longolsz? mindig azt vártad jól rá tudj adni magasról, persze ki tudja meddig cibálják még. Megint ellentétes poziban vagyunk, igaz én csak Dax-ban most. :)
én 50-en
így pozi nélkül vok
mentem is
sziasztok, este benézek
megmaradt a long... :(( 770en álltam még vételen
hát kb. :)
azért ne vonjuk le ezekből a rövid távú eseményekből messzemenő következtetéseket az mondom.
nekem beállt másfél perc alatt peti 20kra eladásra, de nem vártak meg :))