lehet egy menetben csak nem megyünk ATH-ra. :D
előbb még azt írtad shortban vagy, mivan megzavarodtál? :))
:(
Nem emlékszem mennyi volt Bux mélypontja de kb dupláztunk azóta, felvesszük Kínával a versenyt. :D
Leírni is rossz, longban vagyok, és bővítgetem. 19 000-n kezdtem, vettem rá 19 500-on. Persze stop bent, és többet adnék, mint ami van, de így sem érzem jól magam:)
Ugyanez csak lefelé :D
nem tudom, de azt se hogy érem meg... :)
20 000-es bux már nem is tűnik olyan távolinak. Év végére vártam volna ilyen szintekre optimista verzióban. Nem semmi ez a nyári bikafuttatás. Mi lesz itt ősszel, és télen? :D
Teljes világbéke hangulat,brutális....bux ellenállás ennyi!
Bár lehet ez még fölészúrás is :D
érdekes, hogy hati könyv kiürült egy pillanatra, de még n ajánlatom se vot bent.... beteges...
Oti erős nem bírt rést tölteni,Rg új csúcson,Molly kitörés határán....kraftosnak tűnik még felfelé,de itt van erős bux ellenállás is,majd holnap réssel ugorjuk :D
ok nem akarom én sem bántani, mert lehetetlen a küldetése. Az egésznek az a célja, hogy a belerántsák a kicsiket egy napi szintű adok veszek játékba amin a cég jót kaszál. Nem hálás szerep ehhez statisztálni.
megnyitom markerest.. :) felette kell zárnia két gyertyával vagyis délutánig.
Herceg! Mi van a 600-as ellenállással? Oti kitörésre simán lenyomjuk?
kissé meredek a grafikon, mi ez a pánik, volt vmi adat vagy csak megszokásbók tépik?
MOL még nem tört ki, régi csúcsa alatt van szvsz
Nem tisztem, hogy védjem, de már többször írtam: a döntés a traderé, és a teljes felelősség is, ha felvesz egy pozíciót. A TA csak segítség. Mindegyik elemző - Egon is - mindig leírja mind a bull, mind a bear irányba a lehetőségeket, támaszokat, ellenállásokat. Egon legerősebb pressziója is mindössze annyi szokott lenni, hogy a két lehetőség (bull-bear) közül az egyikhez hozzáteszi zárójelbe, hogy "ennek kisebb a valószínűsége", vagy hogy "nem ezt várjuk" vagy a legdurvább hogy "de nem fog". Mindentől függetlenül tartom, hogy az egyik legjobb elemző. Persze Herceg után. :-)
Szerintem nem is várja el senki, hogy a KBC-s listába az S&P, meg a Dow is bekerüljön, hanem csak annyiról lenne szó, hogy pl. S&P trendtörés estén ne írjon BUX "tizenixedik" Elliott hullámról.
Majd ha Bakiba is, az lesz az utolsó csepp a pohárban, már régen mondom... :-)
Vagy HÓ-nap?
valami olyasmi