Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#110620 banyaiz Előzmény: #110607

:(

Nem emlékszem mennyi volt Bux mélypontja de kb dupláztunk azóta, felvesszük Kínával a versenyt. :D

#110614 Ricsi Előzmény: #110609

Leírni is rossz, longban vagyok, és bővítgetem. 19 000-n kezdtem, vettem rá 19 500-on. Persze stop bent, és többet adnék, mint ami van, de így sem érzem jól magam:)

#110600 banyaiz Előzmény: #110589

20 000-es bux már nem is tűnik olyan távolinak. Év végére vártam volna ilyen szintekre optimista verzióban. Nem semmi ez a nyári bikafuttatás. Mi lesz itt ősszel, és télen? :D

#110594 Waszeitung Előzmény: #110589

Teljes világbéke hangulat,brutális....bux ellenállás ennyi!

Bár lehet ez még fölészúrás is :D

Gl

#110574 Waszeitung

Oti erős nem bírt rést tölteni,Rg új csúcson,Molly kitörés határán....kraftosnak tűnik még felfelé,de itt van erős bux ellenállás is,majd holnap réssel ugorjuk :D

#110570 banyaiz Előzmény: #110559

ok nem akarom én sem bántani, mert lehetetlen a küldetése. Az egésznek az a célja, hogy a belerántsák a kicsiket egy napi szintű adok veszek játékba amin a cég jót kaszál. Nem hálás szerep ehhez statisztálni.

#110562 Kissherceg Előzmény: #110549

kissé meredek a grafikon, mi ez a pánik, volt vmi adat vagy csak megszokásbók tépik?

MOL még nem tört ki, régi csúcsa alatt van szvsz

#110559 Kitano Előzmény: #110551

Nem tisztem, hogy védjem, de már többször írtam: a döntés a traderé, és a teljes felelősség is, ha felvesz egy pozíciót. A TA csak segítség. Mindegyik elemző - Egon is - mindig leírja mind a bull, mind a bear irányba a lehetőségeket, támaszokat, ellenállásokat. Egon legerősebb pressziója is mindössze annyi szokott lenni, hogy a két lehetőség (bull-bear) közül az egyikhez hozzáteszi zárójelbe, hogy "ennek kisebb a valószínűsége", vagy hogy "nem ezt várjuk" vagy a legdurvább hogy "de nem fog". Mindentől függetlenül tartom, hogy az egyik legjobb elemző. Persze Herceg után. :-)

#110551 email Előzmény: #110528

Szerintem nem is várja el senki, hogy a KBC-s listába az S&P, meg a Dow is bekerüljön, hanem csak annyiról lenne szó, hogy pl. S&P trendtörés estén ne írjon BUX "tizenixedik" Elliott hullámról.

#110540 rbbj11 Előzmény: #110528

nagyon bebullózódott mindenki: ahogy már fél éve gondoltam, mikor mnindenki (még én is!) elhiszi, hogy eljött a bull, akkor újul ki a vérmedve. És ez igy is lesz. Még pár nap kérdése lehet az egész.