Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: Orco részvény

#117329 Josef Előzmény: #117275

én tegnap vettem 2305 ért :-)))))))

( nem keveset..... ( bár ez relativ....)

#117275 hAliG Előzmény: #117265

ITTHON IS KIAKADT 10%nál!!

+15% lesz ma!

Kint már 9,04 eur! :)

Vegyétek-vegyétek :D

Ez visszamegy 3000 felé megint!

#117265 hAliG Előzmény: #117223

Párizsban ki is akadt nyitónál egyből!

Remélem kitört a vételi pánik és kiakasztják ameddig csak lehet :)

Ja! És réssel felfelé nyitottunk, nekem ez megerősítésnek tűnik, hogy UP!

#117223 hAliG Előzmény: #117204

Közben nézem a Párizsi "könyvet" és bíztató a jelen állás!

8.72 eurón áll a legjobb vétel! (8,57 volt a tegnapi záró)

~40 Ft réssel fel, ha így marad :)

8.74 eurót ha eléri, akkor egy kis szünet lesz, kereskedés felfüggesztése.

Szerk:

Tehát eddig up-nak néz ki :)

#117220 hAliG Előzmény: #117204

Én most poziban vagyok, ezért a felfelének drukkolok :), de tudom, hogy vagy-vagy.

Abban bízom, hogy a rossz gyj-re sokan eladták, de már megnyugodtak a kedélyek és szept. 15, majd a csődvédelem megszünte után elindul felfelé rendesebben!

Azt nem tudom pontosan, hogy kérhetik-e a csődvédelmet tovább, vagy ennyi volt, és nem lehet hosszabbítani. Viszont ha ColOG beszáll 80m Eurral, akkor meg lesz oldva a gondjuk egy időre.

Szerk:

Ha átadják az Andrássy úton lévő Divatcsarnokot (kifizeti a vállalkozót), akkor az is lökést adhat!

#117204 -Deep- Előzmény: #117202

Hát pedig ez vagy-vagy akár fordulós jelzés is lehet de a nagy esés és a jó hangulat miatt egy korrekció is. Nem egyszerű !!! A tőkeemelés akár meg is fordíthatta, de ha a hírre adják akkor 2k alá is benéz ! (mondjuk ott beleveszek én is. kösz)

#117202 hAliG Előzmény: #117199

Talán itt:

http://imagerz.com/QEQSWUtvAwIAAF0eQAVR

Azt néztem, a gyertyaformációba bele lehetne érteni, hogy megállt az esés, és megfordult a "trend". Gondolom ehhez megerősítés kellene, pl. egy réssel felfelé nyitásos fehér gyertya ma.

Az esésben is volt forgalom, de a tegnapi emelkedésben is. Remélem nem nézem be nagyon és ez nem egy korrekciós megerősítés az esésben :)

#117073 hAliG Előzmény: #110739

Na azóta volt egy erős lejtmenet, úgy néz ki, hogy ma fordul(hatot)t.

Holnap várjuk a megerősítést...

Szeptember 15-én lesz kgy, akkor döntenek a tőkeemelésről (80m euróval száll be egy cég, azt még nem tudom, hogy mennyiért jegyzi a részvények db-ját, ha megszavazza a kgy..)

Szerk:

Nem vagyok elemző, de ez alapján fordulhat a trend? Ez itt a kérdés..

http://kepfeltoltes.hu/090903/orcochart_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#110739 hAliG Előzmény: #110029

11,55 Eur kint.

Harmadszorra próbálta áttörni a 11,8 eurós ellenállást, talán most már erőt gyűjt és sikerül, főleg, ha 15h-kor jó hangulatot hozó adat jön az SnP-től (szvsz).

#110029 hAliG Előzmény: #109942

11,76 Eur

Lehet gyj-ig kiakasztják párszor :)

(és remélem utána nem követik a jó magyar szokást, hogy leöntik..)

#109996 hAliG Előzmény: #109952

:D

Meglátjuk mi lesz, lehet sírás lesz a vége :)

Igaz, hogy úgy néz ki az ingatlanosoknál lassú növekedés várható, de az Orco-t nagy valószínűséggel a többinél is jobban, mesterségesen döngölték a földbe, a 4. hozzászólásban írtak alapján.

Én azt várom, hogy felzárkózzon a "porból". (30adára csökkent a részvény ára, most jár kb. a 10edénél)

#109952 Csokigyáros Előzmény: #109942

Remélem sok pénzt keresel vele..

én nem értek az ingatlan-fejlesztéshez, csak azt tudom, hogy az elmúlt évek nagy sikersztorijai most panganak... s amiket hallok az ingatlanosoktól nem is nézünk egy gyors kilábalás elé...

ráadául itthon még nem hallottam olyanról (bár biztos volt), aki sikerrel vette volna a csődvédelmet, azaz felszámolás lett a vége... bár tudom ez nem itthon van, de a kisbefektetőket motiválhatja ez a dolog is... valszeg egy magyar jobban fél ettől, mint egy francia (ott biztos több a pozitív példa)..

de azért szurkolok neked... lehet hogy tíz-tizenöt beírásod után még veszek is egy-két darabot hosszabb távra :)))

#109951 matgab Előzmény: #109947

vagy előbb felrántják, hogy még egy-két balekra rá tudják dobni dupla max tripla áron...:)

#109947 hAliG Előzmény: #109942

Úgy érzem, ha nagyon rossz Q2-re lenne kilátás (vagy esetleg sikertelen volt az átstrukturálás), akkor a tűz közelben lévők már dobálnák el Párizsban..

#109942 hAliG Előzmény: #109867

11,55 Eur!

Hajrá, hajrá! :)

(nem valami népes még a topik, de majd próbálok forgalmat generálni :D)

Nem sok friss hírt találni a cégről, talán a gyj és (remélhetőleg) a csődvédelem megszüntetése után már jobban fognak publikálni!

#109867 hAliG Előzmény: #109835

Egész szépen alakul kint: 11,29 Eur

Itthon +8,42%! És az "ellenálló - karbantartó" felfelé szabad utat hagyott :)

#109835 hAliG Előzmény: #109798

Párizsban elérte a 11 Eur-t és szüneteltetés van :)

(nem értem, hogy jön ki a 11 Eur.., de jó jel, reméljük ma kiakad itthon)

Kereskedés folytatása:

11,24 Eur (3012Ft)