grat ! és grat azoknak is akik tartották az esésben !
grat ! és grat azoknak is akik tartották az esésben !
Tegnap itthon is felfüggesztették
11%...: volt a 2400...
én tegnap vettem 2305 ért :-)))))))
( nem keveset..... ( bár ez relativ....)
ITTHON IS KIAKADT 10%nál!!
+15% lesz ma!
Kint már 9,04 eur! :)
Vegyétek-vegyétek :D
Ez visszamegy 3000 felé megint!
Párizsban ki is akadt nyitónál egyből!
Remélem kitört a vételi pánik és kiakasztják ameddig csak lehet :)
Ja! És réssel felfelé nyitottunk, nekem ez megerősítésnek tűnik, hogy UP!
Közben nézem a Párizsi "könyvet" és bíztató a jelen állás!
8.72 eurón áll a legjobb vétel! (8,57 volt a tegnapi záró)
~40 Ft réssel fel, ha így marad :)
8.74 eurót ha eléri, akkor egy kis szünet lesz, kereskedés felfüggesztése.
Szerk:
Tehát eddig up-nak néz ki :)
Én most poziban vagyok, ezért a felfelének drukkolok :), de tudom, hogy vagy-vagy.
Abban bízom, hogy a rossz gyj-re sokan eladták, de már megnyugodtak a kedélyek és szept. 15, majd a csődvédelem megszünte után elindul felfelé rendesebben!
Azt nem tudom pontosan, hogy kérhetik-e a csődvédelmet tovább, vagy ennyi volt, és nem lehet hosszabbítani. Viszont ha ColOG beszáll 80m Eurral, akkor meg lesz oldva a gondjuk egy időre.
Szerk:
Ha átadják az Andrássy úton lévő Divatcsarnokot (kifizeti a vállalkozót), akkor az is lökést adhat!
Hát pedig ez vagy-vagy akár fordulós jelzés is lehet de a nagy esés és a jó hangulat miatt egy korrekció is. Nem egyszerű !!! A tőkeemelés akár meg is fordíthatta, de ha a hírre adják akkor 2k alá is benéz ! (mondjuk ott beleveszek én is. kösz)
Talán itt:
http://imagerz.com/QEQSWUtvAwIAAF0eQAVR
Azt néztem, a gyertyaformációba bele lehetne érteni, hogy megállt az esés, és megfordult a "trend". Gondolom ehhez megerősítés kellene, pl. egy réssel felfelé nyitásos fehér gyertya ma.
Az esésben is volt forgalom, de a tegnapi emelkedésben is. Remélem nem nézem be nagyon és ez nem egy korrekciós megerősítés az esésben :)
nem tudom megnézni a chartot, tedd be máshogy légyszi. kösz
Na azóta volt egy erős lejtmenet, úgy néz ki, hogy ma fordul(hatot)t.
Holnap várjuk a megerősítést...
Szeptember 15-én lesz kgy, akkor döntenek a tőkeemelésről (80m euróval száll be egy cég, azt még nem tudom, hogy mennyiért jegyzi a részvények db-ját, ha megszavazza a kgy..)
Szerk:
Nem vagyok elemző, de ez alapján fordulhat a trend? Ez itt a kérdés..
http://kepfeltoltes.hu/090903/orcochart_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
11,55 Eur kint.
Harmadszorra próbálta áttörni a 11,8 eurós ellenállást, talán most már erőt gyűjt és sikerül, főleg, ha 15h-kor jó hangulatot hozó adat jön az SnP-től (szvsz).
11,76 Eur
Lehet gyj-ig kiakasztják párszor :)
(és remélem utána nem követik a jó magyar szokást, hogy leöntik..)
:D
Meglátjuk mi lesz, lehet sírás lesz a vége :)
Igaz, hogy úgy néz ki az ingatlanosoknál lassú növekedés várható, de az Orco-t nagy valószínűséggel a többinél is jobban, mesterségesen döngölték a földbe, a 4. hozzászólásban írtak alapján.
Én azt várom, hogy felzárkózzon a "porból". (30adára csökkent a részvény ára, most jár kb. a 10edénél)
Remélem sok pénzt keresel vele..
én nem értek az ingatlan-fejlesztéshez, csak azt tudom, hogy az elmúlt évek nagy sikersztorijai most panganak... s amiket hallok az ingatlanosoktól nem is nézünk egy gyors kilábalás elé...
ráadául itthon még nem hallottam olyanról (bár biztos volt), aki sikerrel vette volna a csődvédelmet, azaz felszámolás lett a vége... bár tudom ez nem itthon van, de a kisbefektetőket motiválhatja ez a dolog is... valszeg egy magyar jobban fél ettől, mint egy francia (ott biztos több a pozitív példa)..
de azért szurkolok neked... lehet hogy tíz-tizenöt beírásod után még veszek is egy-két darabot hosszabb távra :)))
vagy előbb felrántják, hogy még egy-két balekra rá tudják dobni dupla max tripla áron...:)
Úgy érzem, ha nagyon rossz Q2-re lenne kilátás (vagy esetleg sikertelen volt az átstrukturálás), akkor a tűz közelben lévők már dobálnák el Párizsban..
11,55 Eur!
Hajrá, hajrá! :)
(nem valami népes még a topik, de majd próbálok forgalmat generálni :D)
Nem sok friss hírt találni a cégről, talán a gyj és (remélhetőleg) a csődvédelem megszüntetése után már jobban fognak publikálni!
Egész szépen alakul kint: 11,29 Eur
Itthon +8,42%! És az "ellenálló - karbantartó" felfelé szabad utat hagyott :)